Családi verekedés hamis rendőri tanúskodás, ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Múltkor apám megverte engem, ő kezdeményezte, tanú van rá miután kijöttek a rendőrök elmondtuk nekik mi történt.
Tegnap ismét balhé volt, de én nem tartózkodtam otthon, hanem anyámmal veszekedett. Kijöttek a rendőrök és azt mondták,hogy azért nem kap távoltartásit,mert én a múltkor azt tanúskodtam,hogy apámé a ház és én megvertem őt.. ( a ház az én teljesjogú tulajdonom)
Mit lehet tenni a rendőrök ellen? Kur.vára felbasznak,hogy a felfogóképességük a betont veri.
2012. aug. 4. 09:12
21/22 anonim válasza:
Jegyzőt felkerested már?
Létezik a kényszerkijelentés!!!!!!!!!! Szerinted azzal mit csinálnak aki nem jelentkezik ki az albérletből miután elhagyja azt???????? HMMM?
22/22 anonim válasza:
Igen létezik kényszerkijelentés....csak hogy a probléma az,hogy ha a megkérdezett szomszéd/ok azt állítják,hogy igenis ott lakik,akkor nem jelentik ki.Sőt,hogy fokozzam,az én esetemben még önkormányzati ellenőrt is rám küldtek,akinek az lett volna a dolga,hogy megállapítsa van-e személyes holmija a delikvensnek a saját lakásomba.Nem volt.Ennek ellenére NEM TUDTAM kijelenteni majdnem három éven át.A nyakamra küldött ellenőr hölgy a lakásba nem is jött be,és érdekes módon a jelentésébe azt írta,hogy a kijelenteni kívánt személy nálam tartózkodott a fürdőszobában.Itt megjegyezném,hogy a lakásom L alakú,tehát nem is láthatta.Majd bírósági perrel fenyegetett meg amit ellenem indíthatnak.Na?? Szép kis törvények vannak itt mi??De egyet nem értek.Bejelenteni valakit egy perc,kijelenteni valakit egyszerűen lehetetlen.Ebből azt szűröm le,hogy elöb utóbb olyan törvényt fognak hozni,hogy valóban korlátlan hatalma lesz annak,akit a tulajdonos meggondolatlanul bejelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!