Ti verekednetek ezert?
Ez a masodik evem az uj suliban. Van egy srac, aki nagyon nem bir, es ezt nem fel hangoztatni.
Tavaly is nagyon idegesitett mar, sokszor beszologatott a semmiert, vagy (tudom, hogy gyerekesen hangzik) de a seggemre csapott, etc..
Megkertem mindig, hogy alljon le, de mintha a falnak beszeltem volna.
Amikor elmeseltem a baratomnak ezeket, egybol nagyon ideges lett, megmondta, hogy meg fogja verni.. Sikeresen leallitottam vegul is, nem tortent semmi.
Iden ugy meg egesz elviselheto volt, de ma nagyon kiakasztott.
Az egesz osztaly elott olyan dolgokat uvoltozott, hogy inkabb le sem irom.. gondolhatjatok.. Nagyon megalazott mindenki elott, es ha vissza szolok valamit, az sem erdekli.
A tanarok nem csinalnak semmit, nem is erdekli oket.
Ez utan bent voltam a konyvtarban, bejott o is es ott folytatta a bunkozast. Ott volt 2 tanar, de le se sz*rtak..
En hiaba kerem meg, hogy hagyjon, nem hasznal. Probalom elkerulni, de mindig megtalal, es belem kot. Ma is direkt nekemjott, majdnem fellokott. Hihetetlenul bekepzelt gyerek..
En ezt elmeseltem a baratomnak, es nagyon-naagyon merges.
Valoszinuleg holnap probal vele beszelni, de ha nem megy, tuti, hogy odaba*z neki egyet..
Tudom, hogy nem lenne helyes megcsapni, de baratom abban bizik, hogy utana beken hagy.
Ti mit tennetek a helyemben/helyeben?
Hagynám, hogy elkapja a barátom de azért előtte megkérném ne okozzon olyan sérüléseket, ami miatt elővehetik. Elég ha elkapja, megrángatja és leüvölti a haját egy picit.
Vagy szólsz a szüleidnek, ha ők mennek be a suliba az igazgatóhoz és ők verik ki a palávert a gyerek meg az inaktív tanárok miatt, akkor valószínűleg komolyabban veszik a problémát.
Nem ártana a hülye gyerek szüleivel felvenni a kapcsolatot az igazgatónak.
Én nem is szólnék a barátomnak, magam verném meg!
Aztán ha már úgyis fel vagyok pörögve ráborítanám a tanárokra az asztalt (szavuk sem lehetne, milyen dolog ez, hogy nem segítenek egy fiatal lánynak, amikor egy ilyen idióta zaklatja!).
Hú én a helyedben este mikor megy haza valahonnan,úgy megverném a sötétbe egy baseball ütővel,hogy a nevét se fogja tudni!Felvennék egy maszkot,hogy azért ne tudja,hogy ki vagyok és aztán adjad neki. Milyen dolog ez?!Hát komolyan mondom le sül a képemről a bőr,hogy mik vannak,a tanárokról ne is beszéljek,eszméletlen.
*Netán nem szerelmes beléd,és így mutassa ki?
(Tudom,itt mindenkinek nagy a szája a gyakorin,de ne hagyd magad,állj a sarkadra,szólj vissza)
Jaj. Nagyon koszonom a valaszaitokat! Ezek szerint nem csak en reagalom tul..
En biztos nem tudnam leverni, mert egy "kicsit" nagyobb darab, eselyem sem lenne.
Nem tudom, hogy miert engem talalt meg, szerintem normalis lany vagyok. Nincs nagy pofam, rendes vagyok az emberekkel, nem is vagyok streber, vagy olyan akit ki kellene kozositeni.
Nem hinnem, hogy szerelmes lenne belem, vagy ha megis, eleg szarul adja a tudtomra.
Mindenkinek koszi a valaszt, felpontozlak titeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!