Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti verekednetek ezert?

Ti verekednetek ezert?

Figyelt kérdés

Ez a masodik evem az uj suliban. Van egy srac, aki nagyon nem bir, es ezt nem fel hangoztatni.

Tavaly is nagyon idegesitett mar, sokszor beszologatott a semmiert, vagy (tudom, hogy gyerekesen hangzik) de a seggemre csapott, etc..

Megkertem mindig, hogy alljon le, de mintha a falnak beszeltem volna.

Amikor elmeseltem a baratomnak ezeket, egybol nagyon ideges lett, megmondta, hogy meg fogja verni.. Sikeresen leallitottam vegul is, nem tortent semmi.

Iden ugy meg egesz elviselheto volt, de ma nagyon kiakasztott.

Az egesz osztaly elott olyan dolgokat uvoltozott, hogy inkabb le sem irom.. gondolhatjatok.. Nagyon megalazott mindenki elott, es ha vissza szolok valamit, az sem erdekli.

A tanarok nem csinalnak semmit, nem is erdekli oket.

Ez utan bent voltam a konyvtarban, bejott o is es ott folytatta a bunkozast. Ott volt 2 tanar, de le se sz*rtak..

En hiaba kerem meg, hogy hagyjon, nem hasznal. Probalom elkerulni, de mindig megtalal, es belem kot. Ma is direkt nekemjott, majdnem fellokott. Hihetetlenul bekepzelt gyerek..

En ezt elmeseltem a baratomnak, es nagyon-naagyon merges.

Valoszinuleg holnap probal vele beszelni, de ha nem megy, tuti, hogy odaba*z neki egyet..

Tudom, hogy nem lenne helyes megcsapni, de baratom abban bizik, hogy utana beken hagy.

Ti mit tennetek a helyemben/helyeben?

2012. febr. 27. 23:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én lazán megveretném, de csak akkor, ha barátod tutira meg tudja ruházni, különben utána még azért is kapni fogod az ívet.

Bár férfi vagyok és tudom milyen szörnyű tud lenni, mégis itt egy javaslat, de csak akkor ha tényleg megérdemli: Rúgd tökön. Térddel. Nagyon. Nincs az a benga állat aki ezt kibírná. És egy életre befogná a pofáját, mert megverte egy lány.

2012. febr. 28. 00:15
 12/24 A kérdező kommentje:

Valoszinutlennek tartom, hogy lenyomja. Azert lenyegesen elteroaz eroviszony kozottuk.

Es ez a tokon rugas jo otlet! Eszembe sem jutott, koszi!

2012. febr. 28. 00:29
 13/24 anonim válasza:
100%
Hát én biztos hogy megvérném. Megbasznám a száját az biztos!
2012. febr. 28. 01:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, először rúgd tökön, majd mikor lehajol térdeld is fejen(orron), az a tuti! ;) Régen láttam ezt egy filmben, azóta ha valakit nem tudok lefejelni, mindig ezt csinálom.

Lehetséges, hogy szerelmes beléd, velem is viselkedett így srác a suliban. Vannak, akik nem tanulták meg, hogyan kell kifejezni vagy kezelni az érzelmeket és akkor ez lesz... Amíg vagy te, vagy a barátod le nem rendezi kicsit, addig nem fog leállni, az fix.

Azért azon még mindig nem tudom túltenni magam, hogy a tanárok miért nem szólnak legalább rá. Sokszor nálunk sem avatkoztak be ilyenkor, mert voltak lányok, akik direkt incselkedtek... de észrevehetnék már, hogy téged lényegében molesztál ez a fiú.

Egy szó, mint száz, nem értem a tanárokat, én ki sem bírnám, hogy ne avatkozzak közbe!

2012. febr. 28. 02:19
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szétverném... :)
2012. febr. 28. 02:39
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Térdelj bele a combjába felül az k.ra fáj de nem lesz tőle semmi baja, csak nem biztos, hogy lábra fog állni egy ideig:)
2012. febr. 28. 13:20
 17/24 anonim ***** válasza:
75%
Felvennék egy acélbetétest, jól tökönrúgnám, persze akkor, mikor az osztály előtt üvölt, majd mikor térdre rogyott, én üvöltöznék mindenféle nyomdafestéket nem tűrő dolgot ;)
2012. febr. 28. 17:09
 18/24 anonim válasza:
100%
Ha a barátod helyébe lennék, akkor kitaposnám a belét is. Milyen dolog az hogy egy lányt, egy nála sokkal erősebb fiú b@szogat?! Pároslábbal mellkasba talpalnám, azt ha kivédi is hátraesik és onnantól már nem kell tudás, csak ütések:)
2012. márc. 2. 13:13
 19/24 anonim válasza:
76%
Én úgy megverném, hogy összeszarja magát, ne hogy már ő ugasson egy lánynak azért, tiszteljük már meg egymást azzal hogy nem ócsároljuk egymást főleg a semmiért. Én azt tanácsolom hogy várd meg suli után a barátoddal először verj be neki egy kurv@ nagyot aztán ha vissza akarna ütni ott van még a barátod is. És ezek után még elbeszélgethet vele a barátod is hogy állítson magán. De az ilyen ember nagyon primitív lehet mit ne mondjak.
2012. márc. 5. 14:16
 20/24 anonim válasza:
51%
en ugy elveretnem hogy tobbet nm lenne kedve beszolni szolj nyugottan a baratodnak h basszon jol oda neki es ultesse le vegre nehogy ma o legyen a kiraly en a helyedben mar reg jol elverettem volna
2012. márc. 5. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!