Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ez jogos büntetés volt (Rendőr...

Ez jogos büntetés volt (Rendőrség)? Mert szerintem nem!

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy péntek este 3 haverommal bennvoltunk a városban és volt nállunk pár sörös üveg táskában amit egy házibuliróból hoztunk el elötte hogy majd este valahol beváltjuk...megis érkeztünk az éjjel-nappalihoz hogy beváltusok őket, de a bolt már csak a hátsó ablaknál volt kinyitva...és persze kipakoltuk a földre az üvegeket a táskából,meg azért is hogy megszámoljuk...erre természetesen ekkor a semmiből előjött egy rendőr "partybusz" és kicsit megilyedtük hogy milessz ha meglátják az elöttünk lévő 5 -6 üres üveget...ezért próbáltunk kicsit odébb állni hogy hátha nemlátnak meg:S ...Megláttak és aztmondták hogy miért "futottunk"el előlük..? futásról amugy szósem volt...

Azt mondták hogy hogy azért büntetnek meg mert arrébb áltunk és nem maradtunk a helyünkön...de most komolyan...kiaz aki kicsit sem parázna ilyen szituban??? Felszedették velünk a 6 üveget amit kukába kellett dobni,megkérdezték h kik multak el 18évesek...2en jelentkeztünk felvették az adatainkat...és 2x5ezer forintos csekket adtak ki nekünk...dehogy mire azt nemértjük....közterületen nemittunk, még szemetelni sem szemeteltünk merthogy pont beváltottuk volna az üvegeket...nemértem hogy miért kellett fejenként 2500FT-ot kiirniuk? mitcsináltunk??? ez vicc....talán a napi minimum bevételre hajtottak....ráadásul ugy hogy csak a egyik gyereknél volt az üveg és ő pakolta ki, 3an csak néztük...és rohadtul jogtalan volt ez az egész!!! A poén az hogy miután ez megvolt, sétálgattunk tovább a gáton és láttunk ott piáló csajokat...szoltunk nekik hogy menjenek innen mert járnak a zsaruk..erre persze ugyanezek a zsaruk felbukkantak, a csajok elszaladtak...de a zsaruk beérték őket...és semmit nemkaptak,pedig otthagytak minden piát amit iszogattak közterületen és ráadásul őők tényleg futottak! nállunk meg csak az volt a baj hogy nemálltunk ott egyhelyben miközben jönnek a zsaruk...ez qrvára nemtom megérteni...!!!! Szval 4 személyre kaptunk 10ezer forintos büntetést...de a fszért sem tom megérteni hpogy mien indokkal...rögtön utána bementem éjjel a rendőrségre hogy ilyenkor mivan...kérdezték hogy aláirtam a papirt amit adtak mondtam igen...akkor nemlehet már tenni semmit.-..mondta:S csak az a gond hogy nyomatékosan aláiratták velünk, ha rossz szót is szoltam volna hpgy nemirom alá...elvisznek és jól szétbsztak volna,mivel voltak kb 12en és mindenki csúnyán nézett és végem lett volna ha ellenkezek....ezek a kemény zsaruk...ilyenkor kemények kis senkik ellen...de amikor komolyabbrol van szó...bevannak szarva és senki nem tesz senkit...az igazi bűnözők ellen kéne megmozdulni...nem holmi sörös üveges srácok ellen mutatni hogy mennyire kemények!!! Mitcsináljunk szerintetek? lehet ezek ellen fellebbezni...12 zsaru kis "csicska" ellen...hááát eléégé reménytelen este...nemkérdéses hgy kinek lehet csak igaza...de egy biztos...én semmit nemfogok befizetni...ha 2500ft miatt biroságra kell mennem...elmegyek..de nemfoogm hagyni hogy ilyen alakok jót röhögjenek magukba hogy sikerült vmi hülyéket kifogni...!!!!! Apropo-...amikor cigányok raboltak ki senki megsem mozdult pedig tudták hogy kiket kell keresni fénykép alapján is,bevoltak jegyezve...de pár sörös üveg miatt ugyugranak mint légy a szarra...persze kijön 3 kocsi is....Ti mitgondoltok????

2009. júl. 18. 03:36
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Édes istenem... inkább nem írok semmit
2009. aug. 28. 19:48
 32/32 anonim ***** válasza:
De azért ha tehetném a tanár úrnak/hölgynek adnék 10 + pontot!!!! :-D
2009. aug. 28. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!