Volt már egy hasonló, most ismét: felfüggesztett büntetés után vissza tudok-e menni a rendőrség kötelékébe?
Estetleg vissza vesznek, de a mostani zéró toleranciárt tekintve én nem bizakodnék. Na meg persze attól is függ, hogy milyen bcs kapcsán kaptad az ítéletet.
Volt olyan kollégám akinek szerencséje volt, vissza vették, egy ittas vezetés, közúti baleset okozás (sérült nélkü) után, na ezt nagyon nem tartom fair dolognak. Az eskü szövegében is benne van, hogy "a TÖRVÉNYEK BETARTÁSÁVSL és betartatásával".
Ha vissza is vesznek, lehet a régi helyedre nem, hanem elraknak az roszág másik végébe, oda ahova nagyon kell az ember! A kollégám is így járt. Lakhelytől 250 km-re küldték. De persze ha van ismerőősöd, minden megoldható.
egy rendőr
Ha az ítélet kihirdetéskor elhangzott az, hogy mentesítem, akkor van rá esély, de ahogy az előttem író megjegyezte, valószínűleg nem a régi helyedre kerülsz.
egy másik rendőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!