Büntetés végrehajtásban elhelyezkedni diplomával (? )
úgy hallottam, ha van felsőfokú végzettséged (nekem pl. tanári van) a büntetés végrehajtásnál könnyen kaphatsz jó melót, nem is rossz fizetéssel, pl. nevelőtiszt
mennyi lehet ebből a valós?
Lehetséges.
Főleg férfiaknak.
Nevelőnek kevesen akarnak menni.
Veszélyes stb. - sokan le is nézik ezt a munkát.
Törékeny alkattal, 50 kg-val nem ajánlott.
Fizetés biztos, hogy nem magas, sőt.
BV szolgálati jogviszony alapján jár illetmény.
Holnap:
lehet jelentkezni persze ! figyelj ez biztos munka. előszőr is a testalkatod az ne 50kg-illetve 60kg legyen! Legyen Férfias a kiállásod.Nem biztos hogy te rögtön nevelőtiszt lennél ám..ez nem olyan egyszerű gondolj csak bele,komoly nehéz pályás bűnözök nem adnák meg neked a tiszteletet,megkell érte küzdened! A fizetésről nagyon sokan csak finomkodóan beszélnek,sőt mi tőbb le is akarják az embert beszélni..ez Butaság,van ott pénzkereset nem is kevés,persze tenni is kell azért,össze kell ismerkedned az összes elítéltel,ott akaratlanul is megismered őket,úgyanúgy ők téged,de viszont neked nehezebb,viszont nekik nagyon könnyű , a lényeg az hogy ha a saját városodba "dolgozol" nem is olyan nehéz téged zsarolás alá vetni,sajnos,ezért ajánlanám a másik városba kerülésed.Kideríthetik könnyen kik a családtagjaid stb.
azt tudd hogy 5kor kezdesz..az érettségizett emberek fizetése közel 140..de jönnek a prémiumok,no de diplomával azért egy kicsit más lehet a beosztásod,sőt a fizetésed is meghaladja 180ezret,persze mindenképp lesznek juttatások,és egyéb dolgok! Szó ami szó,Gyomor kell hozzá,és a másik hogy bírni kell a zártságot..remélem segítettem.
valaki imádja ezt a munkát...
erre születni kell
extra adottság kell hozzá
van olyan nevelő
akinél kenyérre lehet kenni a baltás gyilkost
igazi "nyuszi gombóc" lesz, kezesbárány
szót fogad stb.
(ideig, óráig...aztán jön új nevelő, akinek leharapja orrát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!