Milyen főiskolán, milyen szakon tudnék elhelyezkedni közgáz emelt szintű érettségivel?
Na kifejtem bővebben, mert elég fura így:)
Szóval engem a szak érdekelne, hogy milyen szakon lehetne tanulni, valami olyan, amivel van esélyem elhelyezkedni itthon és külföldön is.
A kérdést azért ide raktam fel, mert a maga topikjában kaptam egy választ, majd a kérdésem el is tűnt a következő lapra, itt sokan vannak, legtöbb értelmes ember, én is itt vagyok legtöbbször, így tudom kinek a véleményére adjak.
Nos az emelt szintet azért írtam, mert valamilyen közgáz szakon szeretnék továbbtanulni, nem mondjuk jog vagy ilyesmi...
Tehát most nem fősulira, vagy egyetemre vagyok kiváncsi, hanem szakra!
KÉREK MINDENKIT? HOGY NE JELENTSÉTEK A MODERÁTOROKNAK A KÉRDÉST AZÉRT? MERT ROSSZ HELYEN VAN! DIREKT RAKTAM IDE!
ha a matek megy, akkor pénzügy és számvitel
ha nem megy a matek, akkor maximum, nagyon maximum gazdálkodási és menedzsment, ők általában a "lightosabb" matektanárokat kapják, de a pénzügy az qrrrrvakemény
ker marketing, turizmus vendéglátás, emberi erőforrás, ezeket felejtsd el
közszolgálati se rossz még, de az olyan pici jog, pici közgáz, pici ez pici az,... de jó szak egyébként és külföldön 1 nap alatt találnál vele munkát (Németországban pl. biztos!), de szerintem itthon is, ez komoly.
a pénzügy és számvitel azért jó, mert elvégzed vmilyen szakirányon (sok helyen csak 2, max 3 szakirány van, ahol én vagyok, ott 5 vagy 6 közül lehetett választani) és kb. bármit csinálhatsz vele, mert a psz a legerősebb szak
első vagyok
a BME-n végzettek után a közgáz végzettek keresnek a legjobban, ami nem csoda, mert aki ott végez, ha végez, az valamilyen mérnök lesz, a GTK-t leszámítva, persze
a 2. és a 3. bölcsebb maradt volna, ha nem ír semmit
ceterum censeo, a közgáz szakok közül a pénzügy éri meg a legjobban...
köszi ismételten a választ!
ha ráérsz tudnál írni privát emailt?
természetesen nem azért mondtam azt, hogy az első hazudott, mert azt gondoltam, hogy hazudtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!