Közgazdasági érettségivel milyen területen lehet elhelyezkedni, milyen állásokra lehet jelentkezni?
Pedig én is csak azt tudom mondani, hogy a szakmunkás képzés és a gimnáziumi érettségi között nagy különbség van. Az érettségi általános műveltséget ad, függetlenül attól, hogy van közgazdasági alapismereted általa, viszont a szakmunkás szakmát ad a kezedbe.
Manapság szimplán érettségivel rendelkezni, sajnos nem ér semmit. Szerintem az első nem bántani akart, egyszerűen ez a keserű valóság. Persze ha van ismeretséged és be tudnak dugni egy jó kis állásba, akkor érsz vele valamit, mert legalább több, mint a nyolc általános, de egyébként nem sokat ér maga a közgázos érettségid. Azért van sok állás, ahová csak érettségit kérnek.
Nekem ugyanez a gondom.
Én úgy döntöttem valamilyen irodai OKJ-s képzésre megyek.
Nekem a következő képesítéseim vannak:
Képesített könyvelő-Vállalati tervező-statisztikus,Mérlegképes könyvelő-Számviteli ügyintéző-Beruházási szakelőadó-Ingatlanközveítő-társasházkezelő-Függő biztosításközvetítő.
2 hónapja keresek munkát/ alkalmazottit/, de eddig még válaszra sem méltattak. Pedig jól szituált, fiatalos, káros szenvedélyektől mnentes életet élek / 43 éves nő vagyok/.
Érettség után összesen 8 évet koptattam az iskolapadokat, de úgy látom kár volt!!!! Mert egy bunkó 8 általános iskolát végzettnek talán több lehetősége van a munkaerőpiacon?! Várom a véleményeiteket!!! Éva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!