Ha pszihológiát tanulnék akkor hol tudnék elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Pszihológusként olyat gondoltam munkának mint a "hazudj ha tudsz" című sorozatban.Vagy valami hasonló.Van ilyen lehetőség magyarországon vagy inkább ne is gondoljak ilyenre?2011. okt. 11. 21:03
1/5 anonim válasza:
Ott kezdődik a dolog, hogy psziChológának írjuk, és nem pszihológiának.
Másrészt olyan Magyarországon nincsen, mint a hazudj ha tudsz című sorozatban.
2/5 anonim válasza:
Az csak egy sorozat, itt olyan nincs. Mielőtt megkérdeznéd, a valóságban a helyszínelők se nyomoznak, mint a CSI: New York-ban.
3/5 anonim válasza:
"olyat gondoltam munkának mint a "hazudj ha tudsz" című sorozatban" ne pszichológusnak menj, hanem színésznek :D
4/5 anonim válasza:
ha majd a mesterképzés után kriminálpszichológia szakvizsgát teszel,akkor valószínűleg be tudsz tölteni hasonló munkakört.
5/5 anonim válasza:
psziChologusnak helyesen kell irnia,es felnott modon gondolkodnia...sztem,ha tenyleg ezt akarod valasztani,akkor erj egy kicsit.ja es ahhoz irto sokat kellene tanulni,h olyan lehess,mint dr Lightman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!