Ez jogos büntetés volt (Rendőrség)? Mert szerintem nem!
Arról van szó hogy péntek este 3 haverommal bennvoltunk a városban és volt nállunk pár sörös üveg táskában amit egy házibuliróból hoztunk el elötte hogy majd este valahol beváltjuk...megis érkeztünk az éjjel-nappalihoz hogy beváltusok őket, de a bolt már csak a hátsó ablaknál volt kinyitva...és persze kipakoltuk a földre az üvegeket a táskából,meg azért is hogy megszámoljuk...erre természetesen ekkor a semmiből előjött egy rendőr "partybusz" és kicsit megilyedtük hogy milessz ha meglátják az elöttünk lévő 5 -6 üres üveget...ezért próbáltunk kicsit odébb állni hogy hátha nemlátnak meg:S ...Megláttak és aztmondták hogy miért "futottunk"el előlük..? futásról amugy szósem volt...
Azt mondták hogy hogy azért büntetnek meg mert arrébb áltunk és nem maradtunk a helyünkön...de most komolyan...kiaz aki kicsit sem parázna ilyen szituban??? Felszedették velünk a 6 üveget amit kukába kellett dobni,megkérdezték h kik multak el 18évesek...2en jelentkeztünk felvették az adatainkat...és 2x5ezer forintos csekket adtak ki nekünk...dehogy mire azt nemértjük....közterületen nemittunk, még szemetelni sem szemeteltünk merthogy pont beváltottuk volna az üvegeket...nemértem hogy miért kellett fejenként 2500FT-ot kiirniuk? mitcsináltunk??? ez vicc....talán a napi minimum bevételre hajtottak....ráadásul ugy hogy csak a egyik gyereknél volt az üveg és ő pakolta ki, 3an csak néztük...és rohadtul jogtalan volt ez az egész!!! A poén az hogy miután ez megvolt, sétálgattunk tovább a gáton és láttunk ott piáló csajokat...szoltunk nekik hogy menjenek innen mert járnak a zsaruk..erre persze ugyanezek a zsaruk felbukkantak, a csajok elszaladtak...de a zsaruk beérték őket...és semmit nemkaptak,pedig otthagytak minden piát amit iszogattak közterületen és ráadásul őők tényleg futottak! nállunk meg csak az volt a baj hogy nemálltunk ott egyhelyben miközben jönnek a zsaruk...ez qrvára nemtom megérteni...!!!! Szval 4 személyre kaptunk 10ezer forintos büntetést...de a fszért sem tom megérteni hpogy mien indokkal...rögtön utána bementem éjjel a rendőrségre hogy ilyenkor mivan...kérdezték hogy aláirtam a papirt amit adtak mondtam igen...akkor nemlehet már tenni semmit.-..mondta:S csak az a gond hogy nyomatékosan aláiratták velünk, ha rossz szót is szoltam volna hpgy nemirom alá...elvisznek és jól szétbsztak volna,mivel voltak kb 12en és mindenki csúnyán nézett és végem lett volna ha ellenkezek....ezek a kemény zsaruk...ilyenkor kemények kis senkik ellen...de amikor komolyabbrol van szó...bevannak szarva és senki nem tesz senkit...az igazi bűnözők ellen kéne megmozdulni...nem holmi sörös üveges srácok ellen mutatni hogy mennyire kemények!!! Mitcsináljunk szerintetek? lehet ezek ellen fellebbezni...12 zsaru kis "csicska" ellen...hááát eléégé reménytelen este...nemkérdéses hgy kinek lehet csak igaza...de egy biztos...én semmit nemfogok befizetni...ha 2500ft miatt biroságra kell mennem...elmegyek..de nemfoogm hagyni hogy ilyen alakok jót röhögjenek magukba hogy sikerült vmi hülyéket kifogni...!!!!! Apropo-...amikor cigányok raboltak ki senki megsem mozdult pedig tudták hogy kiket kell keresni fénykép alapján is,bevoltak jegyezve...de pár sörös üveg miatt ugyugranak mint légy a szarra...persze kijön 3 kocsi is....Ti mitgondoltok????
08.39 vagyok..Nyilván fiatal vagy még..tanuld meg el viselni az igazságtalanságot..mondtam hogy tanuló pénz ez..legközelebb majd "NEM ismerem el a szabálysértés tényét"választod bármennyire is fáj ez most már!!!,te fogsz rá@aszni,tetszik nem tetszik. Ha nem fizeted be abból több bajod lesz,több lesz belőle a ha bíróságra kerül. Hidd el... !!! Ez ki van már alakítva "jogilag" nem fogsz tudni orvosolni,mert aláírtad...,ez így megy már időtlen idők óta,a rendőrök nagyon jól tudják a jogszabályokat,és élnek vele..
Vagy elviseled,és legközelebb már okosabb leszel,vagy végig járod a procedúrát ahol 99% hogy te leszel a vesztes,és a 2500 ft-ból lesz 30-50eft lesz bíróságostul mindenestül..netán még-több..
Én csak neked akarok jót..és mihamarabb elfelejteni az ügyet.
Te döntesz........
"3 haverommal bennvoltunk a városban és volt nállunk pár sörös üveg táskában amit egy házibuliróból hoztunk el elötte hogy majd este valahol beváltjuk... és persze kipakoltuk a földre az üvegeket a táskából,meg azért is hogy megszámoljuk"
... aha ... én meg őszentsége a pápa vagyok személyesen... Tényleg olyan hülyének nézel bárkit is, hogy ezt a süket dumát beveszi?? Húú, de bátor vagy, hogy itt mersz fröcsögni a neten... te kis "csicska"!
10:30as
Te is kemény legény lehetsz...dehát ilyen ffejek mindenhol vannak,sajnos errefele is sok van belőle, ezért tényleg totál megérte egyáltalán belépni hogy nyilatkozz! Grat!!!
Süket duma? hát tényleg nagyon hihetetlen hogy volt nállunk üres üveg,tudtommal üres üveggel még lehet járkálni,pia már sehol nemvolt...és aligha tudnák bizonyitani hogy azokat kinn ittuk volna...hacsaknem rajtakaptak volna.....vagycsak a te értelmi szinted kevés ehez h megértsd TE CSicska
Az teljesen tiszta, hogy írni nem tudsz, mert úgy néz ki az írásod, mint egy első általánosba járóé..
De hogy olvasni sem..
Ha valamit aláírsz, akkor előtte tüzetesen olvasd el, ennyi eszednek lennie kéne, ha elég felnőtt vagy az alkoholfogyasztáshoz meg az éjszakában grasszálláshoz.
De hogy beszélni sem..
Szépen el kellett volna magyarázni, hogy rendőrbácsik, mi nem ittunk közterületen.
Valljuk be azért, barna gatyóval meg egy táskányi üres üveggel ez igen nehéz lett volna, de ha nem 4 fogyatékosról lenne szó, akik írni, olvasni, beszélni nem tudnak, sikerülhetett volna.
Ki az a baromállat, aki összeszarja magát egy rendőrségi járőrcsapattól, ha nem csinált semmi rosszat?
Ti meg, akik szidjátok a rendőrséget.. Költözzetek fel a hegyekbe, vagy egy barlangba, mert sajnos a társadalom nem működik egy törvényes rendfenttartó szerv nélkül, hála a sok baromállatnak és rossz embernek. Ha akadályozzátok és nem segítitek a rendőrség munkáját ti is ezek a rossz, baromállat emberek közé tartoztok.
Amint én látok az az, hogy egy csapat aluledukált, ittas tizenéves suhanc egy rakat üres üveggel gyanús magatartást tanúsított közterületen. Hogy jogos volt e a bírság, azt lehetetlen megítélni egyetlen ember kérdéses nézőpontjából.
Ahogy ez előttem válaszolók is írták ez tanuló pénz. Ha nem fizeted be te jársz rosszabbul, az a 2500 forint meg nem hiszem hogy annyira de annyira földhöz vágna. Saját kárán tanul az ember, ezt most el kell fogadnod máskor jobban figyelsz. Mellesleg ha aláírattak volna veled egy olyat mondjuk hogy kölcsönadtak neked 100ezret? Ez csak egy példa , de SOSE írj alá olyasmit amit előtte tüzetesen nem olvastál át. Akkor ott helyszínen lehetett volna még okoskodni (bár bevallom itt vidéken nálunk simán agyba-főbe ver a rendőr ha nem teszed azt amit mondd, falhoz nyom és üt vág) de már mind1, a múltat nem lehet visszaforgatni bármennyire is szeretnénk. Jogos a felháborodás de sajnos itt most semmit nem tudsz tenni , még ha nagyobb lenne a büntetés mondjuk 50e vagy több talán érdemes lenne vele foglalkozni (bár ha valamit aláírtál hiába mondod hogy nem láttam nem fogja senkit sem érdekelni), de így kifizeted és el van felejtve, a világ nem dőlt össze.
üdv
Tanulj meg írni, fogalmazni, olvasni, mielőtt ilyen nagy lélekzetvételű iromány megalkotásába kezdesz, mert a kommentjeid sem értelmesebbek, mint a kérdésed. Ha beszélni is így tudsz, tulajdonképpen nem vagyok meglepve. TE "csicskáztad" le a rendőröket, tőled idéztem a kifejezést. (hűha, én meg plágiumot követtem el, jajj) Mi is volt a kérdés? "Ti mitgondoltok????" (a mit gondoltok két szó). Én ezt gondolom.
(a 10.30-as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!