Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A polgárőrségre miért kell...

A polgárőrségre miért kell haragudni? Ők senkinek nem ártanak.

Figyelt kérdés
Sok helyen úgy veszem észre, hogy rendkívüli gyűlölet övezi a polgárőröket. Néha azért, mert elvileg ,,rendőröset játszanak,,. A polgárőr nem büntet meg senkit, nem trafizik a 30-as zónában, független a mindenkori Magyar kormánytól, sőt még fizetést sem kap azért, mert az utcákat járja. A polgárőr egyetlen feladata a bűnmegelőzés, illetve ha tetten ér egy elkövetőt, akkor a helyszínen tartja a rendőrség kiérkezéséig. Mindezt önként vállalja és szabad idejében teszi. Ezek után miért kell kinevetni, vagy szidni ezeket az embereket? Elismerem az már kicsit groteszk, ha két mozgássérült nyugdíjas egy szál kukás mellényben, ittasan próbálja ezt a feladatot ellátni, de ahol én élek ott fiatal, normális és segítőkész srácok csinálják, szervezetten és összehangoltan, eseménylapot töltenek ki, egységes formaruhában járnak és mindezt önerőből fizetik. A polgárőr a rendőrrel ellentétben semmi mást nem csinál csak arra figyel, hogy a területen minden rendben zajlik-e. Ezzel miért vált ki ellenszenvet? Talán csak azokat zavarja a jelenlétük akiknek vaj van a füle mögött?

2012. jún. 14. 15:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azok utaljak oket akik a "tilosban jarnak" es felnek, hogy a polgaror eszreveszi es hivja a rendort, igy nem lehet mar "tisztessegesen bonozni sem" mert ezek a hulye polgarorok mindenhol ott vannak. Kb. ennyi.
2012. júl. 16. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

Én kifejezetten utálom őket!

A rendőröket birom, de a polgárőröket gyűlölöm!

Este sétálok az utcán, 1 polgárőr kocsival gyanúsan követ engem!

Másnap reggel kint van nálam a rendőrség, és a nyakamba vartak 1 olyan esetet ami 2 órával késöbb történt, véletlenül pont arrafele (alibim nemvolt)! Közben azt se tudtam miről van szó!

Hála ezeknek a szerencsétlen polgárőröknek, 15 évesen lett priuszom, és bekerültem a rendőrségi nyílvántartásba!

Mindez csak azért mert haveromtól sétáltam haza!

2012. aug. 3. 13:33
 13/14 anonim válasza:
Egyet értek veled. Én is gyűlölöm őket. Rossz bicajommal tekerek és úgy stireltek engem ( rossz Ladából ) mintha körözött bűnöző lennék. De viszont mikor a kocsimmal voltak át se mertek nézni a pirosnál :) egy nagy szar mindegyik!
2012. okt. 18. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:
A nagy részük nem különb a bűnözőknél!Lénygében a kommunista munkásőrség mai megfelelője,amely intézmény korábban az ÁVH nevet viselte. http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__228.. Jó részük volt munkásőr,vagy munkásőr családból származó agresszív ember,esetleg egyéb kommunista szervnél teljesített szolgálatot pl:Az akkori rendőrség és katonaság stb amelyek erős szovjet kommunista hatásnak voltak kitéve.Mert ha nem voltál kommunista barát akkor azokban az időkben ezekben az intézményekben nem kaphattál állást.Ezt biztosan tudom mert ismerek olyan polgárőröket akiknek az apjuk munkásőr volt.Vannak olyan polgárőrök akik valamilyen átlátszó kifogással beléd kötnek és összevernek,mert olyan kedvük van és mert örömüket lelik az agresszióban.Nagy részük agresszióra,verekedésre hajlamos, hihetetlenül primitívek,buták (Az iskolázottak is!),kisebbségi komplexussal küszködő emberek akik így próbálják kompenzálni komplexusaikat.Az ilyen embereket toborozzák a diktátorok verő csapataiba pl:Hitler SA-ja vagy a kommunisták munkásőrei,akik embereket vertek össze és örömüket lelték benne.Tudomásul kell venni,hogy a rendőrség az utolsó véderő (De csak addig amíg rendőrhöz méltóan viselkednek),ha mindenféle jött ment bunkó rendőrt játszik annak sosincs jó vége.Ezért ha ezek a primitív agresszív buta bunkók rendőrnek képzelhetik magukat az előbb utóbb önbíráskodó anarchiába fog torkollani!
2013. márc. 1. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!