Megvertem a kutyam! Haragudni fog most mar ram?
majdnem az osszes cipom tonkre tette mar.
tegnap vegre megvettem eg nike nyari cipot amire elegge sporoltam.ma mar szetragta teljesen.2 perc alatt.
amikor lattam megfogtam a cipot es eleg nagyot rautottem vele a segger.majd a helyere kuldtem es nem johetett el onnan.azota ra sem nezek,figyelembe sem veszem bunteteskepp.
nincs gond a nevelesevel,minden rendben van,de a cipok a maniaja.
De, van gond a nevelésével. Tanuld meg értelmezni a kutyád viselkedését, aztán magadat csapdosd fejbe, annak talán lesz is hatása.
Ha tudod, hogy a kutya szétrágja a cipőket, akkor egyrészt tedd el előle, pláne ha új és drága, másrészt meg találd ki, miért rág cipőket és szűntesd meg az okát. Ez a módja, nem a kutya értelmetlen csépelése. Fogalma sincs szegénynek, miért kapott ki, ő nem ember, nem úgy működik, ahogy azt te elképzeled.
hozza teszem,meg mielott valaki allatkinzonak hiv hogy :
imadom a kutyam,elosszor utottem meg,de abban a pillanatban nagyon betelt a pohar.
vagy kb 20 jateka.
ma is rendesen lefarasztottam,megvolt a ketszer masfel oras seta,jatek.mielott megragta jol kialudta magat.
nem arrol van szo hog utom verem,elosszor tettem,reflexbol jott,es utoljara.
Ugyan, nem lesz semmi baja attól a fenékre csapástól.
A mi staffordunk kapott már ettől nagyobbakat is. Muszáj megmutatni mit szabad, mit nem és nem mindig használ a szép szó egy makacs, erőteljes kutyánál.
Amúgy kutyáknál nincs ilyen, hogy "haragszik".
Az előfordulhat, hogy ezentúl fél tőled, ha megemeled a kezed, de 1 ütés nem hinném, hogy ilyen nagy traumát okozott volna neki.
Az is igaz, hogy jobb a bajt megelőzni és elpakolni a cipőket.
Mi is ezt tesszük :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!