Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megvertem a kutyam! Haragudni...

Megvertem a kutyam! Haragudni fog most mar ram?

Figyelt kérdés

majdnem az osszes cipom tonkre tette mar.

tegnap vegre megvettem eg nike nyari cipot amire elegge sporoltam.ma mar szetragta teljesen.2 perc alatt.

amikor lattam megfogtam a cipot es eleg nagyot rautottem vele a segger.majd a helyere kuldtem es nem johetett el onnan.azota ra sem nezek,figyelembe sem veszem bunteteskepp.

nincs gond a nevelesevel,minden rendben van,de a cipok a maniaja.

2012. máj. 4. 20:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
68%
Hogy ne értené már hogy miért bántja? Mellesleg ha minden cipőszétrágásnál a fenekére ütöttél volna akkor most nem lenne ilyen gondod. Az én kutyám egyszer belepisilt abba a tálba amiből isznak, megütöttem érte, azóta nem csinált ilyet. Amikor hozzánk került akkor folyton szétrágta a műanyag virágcserepeket... Megütöttem érte, megfogtam a nyakörvét és mutattam neki a szétrágott cserepet. Érdekes módon nem rágott szét több olyat. Szerintem igenis megértik ha eléjük teszed a szétrágott dolgot.
2012. máj. 4. 20:24
 12/39 anonim ***** válasza:

Akkor viszont valóban jobban jársz, ha megelőzöd a bajt.

Én vagyok a staffordos és azt vettem észre, hogy a miénknek a lételeme a rágás.

Legyen az bot, használt autógumi, mindegy, csak mániákusan rághassa, "megsemmisítse" az áldozatát :)

2012. máj. 4. 20:25
 13/39 A kérdező kommentje:
hat az osszeset ami megmaradt,elzartam elole,de ha epp levetem a cipot,es nem viszem a szekrenybe azonnal,ma el is lopta.de csak az enyemeket.a parom cipoit meg egyszer sem ragta meg.ez azert durva.
2012. máj. 4. 20:26
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Egy seggrepacsi nem a világ vége. Nem fog tőled félni. De ez tényleg azt mutatja, hogy tehetetlenségedben ütötted meg.

Pakold el a cipőket. Nálam (most már nagyon-nagyon ritkán szükséges) az vált be, ha rosszat csinált, rövid időre (pár perc) bezártam pl. fürdőbe, ilyesmi. Utána kisangyal volt, amikor kiengedtem. Nem sokszor kellett ezt eljátszanom vele, az utóbbi 4-5 hónapban már nem is volt rá szükség.

Mennyi idős a kutyus?

2012. máj. 4. 20:28
 15/39 A kérdező kommentje:
a mi kutyank is az elejen mindent ragott,asztal szek,falsarkak,kanape.ezekrol leszoktattuk de a cipmaniaja megmaradt.a foberlo azzal a feltetellel engedte meg hogy kutyat tartsunk a panelba hogy a kart ki kell fizetni.ha egyszer elmegyunk innen,eleg sok penzbe fog kerulni,a kolyokkori csintalansaga.ez mondjuk nem erdekel.imadom a kutyam,meger nekem akarmit.
2012. máj. 4. 20:31
 16/39 anonim ***** válasza:

Nekem egy fél pár csizmám bánta (szerencsére épp tél végére döntött úgy, hogy nincs már rá szükségem). Neki mindig is volt egy cipője, ami az övé volt, azt rághatta. Tökéletesen meg tudta különböztetni a többitől. Most már ott tartunk, hogy az újabb kiselejtezett edzőcipőmhöz egyáltalán nem nyúl (egyébként 10 hónapos a kutyám).

Vegyél neki KONG játékot, nagyon jó anyagból van, szétrághatatlan, jutalomfalatot is tudsz bele tölteni (én itthon készítem neki, nem boltit kap), imádni fogja :)

2012. máj. 4. 20:31
 17/39 A kérdező kommentje:
6 honapos lesz.
2012. máj. 4. 20:32
 18/39 anonim ***** válasza:
15%
ajánlom neked a discoveryn a csodálatos kutyadokit...A kutyát nem verni kell,hanem NEVELNI! Most fogalma sincs hogy miért kapott,és legközelebb is megfogja rágni,meg azután is addig amíg meg nem tanítod neki hogy NEM! Egyébként meg ha annyira a mániája a cipő akkor talán olyn helyer kéne pakolni ahol nem éri el.Pl szekrénybe,cipőtartóba,polcra vagy akárhova.Nm a kutya a hibás ne haragudj.
2012. máj. 4. 20:35
 19/39 A kérdező kommentje:

olyan bagyadt szemmel nez ram az agyikojabol :(

teljes lelkiismeretfurdalast okoz.:(

2012. máj. 4. 20:36
 20/39 anonim ***** válasza:
45%

Akkor még nagyon fiatal. Ráadásul most váltja a fogait. Nevezz ki egy cipőt, amit neki adsz és rághat, a többit pedig pakold el!

KONG tényleg nagyon jó! Nem olcsó, de nagyon ajánlom!

2012. máj. 4. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!