Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megvertem a kutyam! Haragudni...

Megvertem a kutyam! Haragudni fog most mar ram?

Figyelt kérdés

majdnem az osszes cipom tonkre tette mar.

tegnap vegre megvettem eg nike nyari cipot amire elegge sporoltam.ma mar szetragta teljesen.2 perc alatt.

amikor lattam megfogtam a cipot es eleg nagyot rautottem vele a segger.majd a helyere kuldtem es nem johetett el onnan.azota ra sem nezek,figyelembe sem veszem bunteteskepp.

nincs gond a nevelesevel,minden rendben van,de a cipok a maniaja.

2012. máj. 4. 20:05
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Alexanandra:

hogyan keszitetted el otthon a kongot?mibol?engem is erdekelne,ha tudnam,hanem,akkor megveszem boltban

2012. máj. 4. 20:39
 22/39 A kérdező kommentje:
*bocs: Alexandra
2012. máj. 4. 20:40
 23/39 anonim ***** válasza:

Ezek pénztárcabarátabbak, mint a KONG töltelék és imádja a kutyusom :) Én a banános-joghurtosat csináltam meg eddig.

Nekünk ez a fajta KONG van:

[link]

Nektek az L-es vagy az XL-es elég lenne.

2012. máj. 4. 20:43
 24/39 anonim ***** válasza:
A magát a KONG játékot persze megvettem :)
2012. máj. 4. 20:44
 25/39 A kérdező kommentje:
koszonom szepen.meddig csinaljam most azt hogy nem veszem ot figyelembe?mar nagyon megsimogatnam :(
2012. máj. 4. 20:44
 26/39 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os válaszoló. Csak rontasz a helyzeten. A kutya ezáltal tudja, hogy ha valami rosszat csinál nem tudod kezelni ezért minden egyes pofonnal még jobban vesztesz a tekintélyedből az ő szemében. A jó falkavezér mindig minden körülmények között nyugodt és határozott. Mivel te nem ilyen vagy a kutyád egyre jobban próbálja majd átvenni ezt a helyet tőled. Sőt, valószínű hogy már meg is történt ez.
2012. máj. 4. 20:46
 27/39 anonim ***** válasza:
Maga a verés nem kínzás hiszen nem amit leírtál nem fájhatott neki túlságosan inkább a lelkét roncsolja. És láttam már kutyát amit megvertek és azóta iszonyatosan fél mindenkitől.
2012. máj. 4. 20:48
 28/39 anonim ***** válasza:
12-es válaszoló. Azért nem érti, mert a büntetést a tette után kapta így nem tudja összekapcsolni, ha közben kapta volna, értené. Magával a cipővel fogja összekapcsolni. Ha mindenképpen nem lehet a dolgot sima szóbeli szidással megoldani egy kicsit meg kell cibálni a marját, na azt érti majd. De ezt is csak akkor ha közben teszik!
2012. máj. 4. 20:51
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám sem közben kapta.. amikor mentem ki az udvarra akkor láttam hogy mi történt. Felkiáltottam hogy Te jó Isten, erre már menekült.. megjegyzem én előtte soha nem bántottam! Az orra alá dugtam a rágott cserepet és megértette, szerintem tényleg csak meg kell mutatni neki a dolgot és érteni fogja.
2012. máj. 4. 20:55
 30/39 anonim ***** válasza:
Tehát rajtakaptad. Az ugyanaz. Erről beszélek, ekkor kell büntetni. De nem veréssel, maximum a marja megcibálásával.
2012. máj. 4. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!