Megvertem a kutyam! Haragudni fog most mar ram?
majdnem az osszes cipom tonkre tette mar.
tegnap vegre megvettem eg nike nyari cipot amire elegge sporoltam.ma mar szetragta teljesen.2 perc alatt.
amikor lattam megfogtam a cipot es eleg nagyot rautottem vele a segger.majd a helyere kuldtem es nem johetett el onnan.azota ra sem nezek,figyelembe sem veszem bunteteskepp.
nincs gond a nevelesevel,minden rendben van,de a cipok a maniaja.
Amstaf gazdi vagyok. Én is rácsaptam már a fenekére; a miénk a ruhaszárítómat döntötte fel, és cincálta szét a frissen kimosott ruhákat. Igaz még könyök, rácsaptam a fenekére én is. Azóta sosem bántottam, és ő sem próbálkozott többet.
Én is viszem sétálni, játszunk labda játékokat, szóval le van mozgatva bőven...
Nem vette zokon, nagyon jó a viszonunk, nagyon hallgat rám, de mait nem lehet, azt nem lehet. Még ő nagyon kicsi kölyök, de vannak bizonyos határok, amiket tudnia kell, hogy nem léphet át. Én is imádom a kutyákat, ettől még nem vagyok szar ember, sem pedig szar gazda...
Nem érzem magam hibásnak, én nem ütöm verem az állatot, nem éheztetem, mindent megadok ennek a kölyöknek, amit lehet, majd kutyasuliba is elmegyünk, de még nagyon kölyök.
És lepontozhat bárki. Könnyen osztja az észt itt anoniman mindenki, és pontozgatják az embert össze vissza...
Semmi baj; el fogja felejteni, és minden rendben lesz.
Tényleg jó az a kong játék! Anno a mi stafink a terasztartó fa oszlopokat kezdte el rágcsálni és "lebontani". Mindent rágott ő is, amit nem szabad. Pl: klíma vezetéke, cipők; fadarabok... Akkor még nem tudtam, hogy van ilyen "kong" játék, de egy hasonlót vettem, árban a töredékéért:
Most is azt vettem a kölyök kutyánknak. Egy tömör, kerek labdát. Jó nehéz, de elszórakoztatja magát vele.
A nagy stafink vagy 3 ilyen labdát "elrágcsált"; és többet semmit sem rágott meg. Felnőttként kinőtte ezt a gyerekkori rágcsa mániát.
Én nem ajánlom a Kongot, sőt semmiféle játékot amiért pénzt kell kiadni.
Iszonyat erős a harapásuk, mindent képesek szétrágni, még az olyan játékot is, amit kutyabiztosnak hirdetnek.
Ezért adunk a miénknek marhacsontot, fadarabokat és kerékgumit.
Kedves 20:46-os!
Nem ismersz, így ne kérlek írj ekkora hülyeséget!
A kutyánk mindig tudta miért kapott és képzeld, csodájára járnak a környéken, mennyire jól idomított, engedelmes kutya.
Falkavezérségi gondjaink nincsenek, akármennyire is szeretnéd ezt képzelni.
Nem kell ütni-verni a kutyát, de vannak olyan helyzetek amikor bizony le kell rántani a földre, ha felnőtt korára engedelmes állatot szeretnél.
A falkában a farkasok is ezt csinálják.
Ha terriered lenne bizony tudnád milyen az, mikor dominanciára hajlamos kölyköt kell nevelned.
Utolsó!
Fogtál már a kezedben Kong-ot, ami az extrémen rágó kutyáknak lett kifejlesztve?
Nekünk ilyen van, ez az egyetlen játék, amivel nyugodt szívvel itthon merem hagyni. Még egy fognyom sincs benne!
Marhalábszár csontot szoktam neki főzni, a csont része valóban szétrághatatlan - akárcsak a Kong -, de az inak, egyéb dolgok miatt nem merem felügyelet nélkül hagyni, egy porcszerűség miatt majdnem gond lett belőle. Az ilyen préselt marhabőr csontokkal ugyanez a helyzet, pedig azt is imádja rágni. A legnagyobb méretűt szoktam venni régen a Fressnapfban, nem is a gagyi márkát, az eladók csodálkoztak, hogy volt, hogy 1 nap alatt elintézte a kutyám.
Próbáltuk a Kongot, ezért mondom, hogy szétrágja.
Sőt, a marhacsontot is szépen lekoptatja, kitartóan rágja, így majdnem a felére elkopik, akkor adok neki egy másikat.
A staffik harapása nagyon erős.
nem haragszik, csak érzi hogy valami bánt, ezért nincs neki sem jó kedve :) egyébként rácsaphatsz néha ha rosszat csinál, de inkább egy összetekert újságpapírral. az mégsem a kezed vagy a póráz, és nem is fáj neki, csak megzavarod vele.
a mi kongunk eltartott pár hónapig. 4 hónapos korától folyamatosan marcangolta, de 3 hónapjába telt így is. igaz, a végén már csak gyufa méretű volt, de imádta. pedig nem is az extra erőset vettük, hanem azt az ovális "szőröset".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!