Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megvertem a kutyam! Haragudni...

Megvertem a kutyam! Haragudni fog most mar ram?

Figyelt kérdés

majdnem az osszes cipom tonkre tette mar.

tegnap vegre megvettem eg nike nyari cipot amire elegge sporoltam.ma mar szetragta teljesen.2 perc alatt.

amikor lattam megfogtam a cipot es eleg nagyot rautottem vele a segger.majd a helyere kuldtem es nem johetett el onnan.azota ra sem nezek,figyelembe sem veszem bunteteskepp.

nincs gond a nevelesevel,minden rendben van,de a cipok a maniaja.

2012. máj. 4. 20:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Valamit félre értettél. Nem kaptam rajta egyáltalán. Olvasd el megint amit írtam, amikor kimentem akkor láttam hogy mit csinált. Ő meg békésen feküdt a helyén mint aki jól végezte dolgát.
2012. máj. 4. 20:58
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Amstaf gazdi vagyok. Én is rácsaptam már a fenekére; a miénk a ruhaszárítómat döntötte fel, és cincálta szét a frissen kimosott ruhákat. Igaz még könyök, rácsaptam a fenekére én is. Azóta sosem bántottam, és ő sem próbálkozott többet.

Én is viszem sétálni, játszunk labda játékokat, szóval le van mozgatva bőven...

Nem vette zokon, nagyon jó a viszonunk, nagyon hallgat rám, de mait nem lehet, azt nem lehet. Még ő nagyon kicsi kölyök, de vannak bizonyos határok, amiket tudnia kell, hogy nem léphet át. Én is imádom a kutyákat, ettől még nem vagyok szar ember, sem pedig szar gazda...

Nem érzem magam hibásnak, én nem ütöm verem az állatot, nem éheztetem, mindent megadok ennek a kölyöknek, amit lehet, majd kutyasuliba is elmegyünk, de még nagyon kölyök.

És lepontozhat bárki. Könnyen osztja az észt itt anoniman mindenki, és pontozgatják az embert össze vissza...

Semmi baj; el fogja felejteni, és minden rendben lesz.

2012. máj. 4. 20:58
 33/39 anonim ***** válasza:

Tényleg jó az a kong játék! Anno a mi stafink a terasztartó fa oszlopokat kezdte el rágcsálni és "lebontani". Mindent rágott ő is, amit nem szabad. Pl: klíma vezetéke, cipők; fadarabok... Akkor még nem tudtam, hogy van ilyen "kong" játék, de egy hasonlót vettem, árban a töredékéért:

Most is azt vettem a kölyök kutyánknak. Egy tömör, kerek labdát. Jó nehéz, de elszórakoztatja magát vele.

A nagy stafink vagy 3 ilyen labdát "elrágcsált"; és többet semmit sem rágott meg. Felnőttként kinőtte ezt a gyerekkori rágcsa mániát.

2012. máj. 4. 21:12
 34/39 anonim ***** válasza:
Mint az első válaszoló, én is azt mondom, hogy igenis van gond a nevelésével. Hallgat rád? Mert ha nem ismer el gazdának, akkor hiába vered, el kell raknod a cipőket. Ha meg elismer gazdának, miközben rágja a cipőt, bökd meg a hátsóját (ne túl erősen), ezzel eltereled a figyelmét, és rakj a szájába egy rágójátékot. Vagy ha ilyened nincs, akkor lehet, hogy nem a neveléssel van gond, hanem nincs mit rágnia. Ha kölyök, akkor nőnek a fogai, és rágnia kell. Ha nincs, szerezz be, vegyél állatkereskedésben játékokat (labda, rágócsont, stb.) !
2012. máj. 4. 21:13
 35/39 anonim ***** válasza:

Én nem ajánlom a Kongot, sőt semmiféle játékot amiért pénzt kell kiadni.

Iszonyat erős a harapásuk, mindent képesek szétrágni, még az olyan játékot is, amit kutyabiztosnak hirdetnek.

Ezért adunk a miénknek marhacsontot, fadarabokat és kerékgumit.

Kedves 20:46-os!

Nem ismersz, így ne kérlek írj ekkora hülyeséget!

A kutyánk mindig tudta miért kapott és képzeld, csodájára járnak a környéken, mennyire jól idomított, engedelmes kutya.

Falkavezérségi gondjaink nincsenek, akármennyire is szeretnéd ezt képzelni.

Nem kell ütni-verni a kutyát, de vannak olyan helyzetek amikor bizony le kell rántani a földre, ha felnőtt korára engedelmes állatot szeretnél.

A falkában a farkasok is ezt csinálják.

Ha terriered lenne bizony tudnád milyen az, mikor dominanciára hajlamos kölyköt kell nevelned.

2012. máj. 4. 21:14
 36/39 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Fogtál már a kezedben Kong-ot, ami az extrémen rágó kutyáknak lett kifejlesztve?

Nekünk ilyen van, ez az egyetlen játék, amivel nyugodt szívvel itthon merem hagyni. Még egy fognyom sincs benne!

Marhalábszár csontot szoktam neki főzni, a csont része valóban szétrághatatlan - akárcsak a Kong -, de az inak, egyéb dolgok miatt nem merem felügyelet nélkül hagyni, egy porcszerűség miatt majdnem gond lett belőle. Az ilyen préselt marhabőr csontokkal ugyanez a helyzet, pedig azt is imádja rágni. A legnagyobb méretűt szoktam venni régen a Fressnapfban, nem is a gagyi márkát, az eladók csodálkoztak, hogy volt, hogy 1 nap alatt elintézte a kutyám.

2012. máj. 4. 21:59
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
A kutya morcogása baromi egyszerű képlet: ha neked bűntudatod van, neki is rossz kedve lesz. Lépj túl rajta, és ő is túl fog. Viselkedj normálisan, mintha nem történt volna semmi.
2012. máj. 4. 22:04
 38/39 anonim ***** válasza:

Próbáltuk a Kongot, ezért mondom, hogy szétrágja.

Sőt, a marhacsontot is szépen lekoptatja, kitartóan rágja, így majdnem a felére elkopik, akkor adok neki egy másikat.

A staffik harapása nagyon erős.

2012. máj. 5. 09:13
 39/39 compactegon ***** válasza:

nem haragszik, csak érzi hogy valami bánt, ezért nincs neki sem jó kedve :) egyébként rácsaphatsz néha ha rosszat csinál, de inkább egy összetekert újságpapírral. az mégsem a kezed vagy a póráz, és nem is fáj neki, csak megzavarod vele.

a mi kongunk eltartott pár hónapig. 4 hónapos korától folyamatosan marcangolta, de 3 hónapjába telt így is. igaz, a végén már csak gyufa méretű volt, de imádta. pedig nem is az extra erőset vettük, hanem azt az ovális "szőröset".

2012. máj. 5. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!