Miért rendőrellenes a magyar nép?
próbáljunk meg ne 2006 októberére hivatkozni, mert az csak a tetőpontja volt egy előzménynek. Miért nincs a rendőrségnek tekintélye? Miért őket vádolják, és hozzák ki bűnösnek?
Arra senki nem gondol, hogy emiatt nem működik a bűnmegelőzés?
"Látom nem csak én szoktam FankaDelit hallgatni...:)"
Hehe. :) De hallod is, vagy csak hallgatod?
Azt azért elöljáróban megjegyezném, hogy szerintem a világ legtöbb országában nem nagyon kedvelik a rendőröket. Ennek csak a mértéke változó.
Én úgy gondolom, hogy Magyarországon ez a fokozott ellenszenv a rendszerváltás előtti időkre vezethető vissza. Szinte bármelyik bunkó lehetett rendőr, és sok tekintetben azt csináltak, amit akartak. Ez mára kicsit finomodott ugyan, de azért alapjában véve most is sokszor az van, hogy a rendőr úgy szivathat, ahogy akar, és sokan ezt meg is teszik.
látom a válaszokat, és nem igazán értem a többségét. A rendőrautó igen, sokszor tényleg rossz helyen áll meg, de nem azért, mert nincs jobb dolguk, hanem mert valaki kihívja őket, és nincs parkolóhely. A kurucosokról nem nyilatkozom, többségük sztem életében nem látott rendőrt közelről. Az meg h a kormány kiscsicskája... Ugyan már, úgy hogy elvették tőlük a kedvezményes nyugdíjt, meg a fizetésük nagy részét...? És mi van a veszélyhelyzetekkel? Amikor egy súlyos balesetnél akadályozzák meg a pánikot, vagy egy öreg, haldokló nénihez mennek be bármi áron, vagy betörők kezéből csavarják ki a kést meg a fegyvert. ilyenekkel csak én találkozok?
Azt meg a jogrendszer hibájának tartom, hogy a cigányság ellen nem tudnak tenni semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!