Ez jó reklám a rendőrségnek?
A bal oldali ,,úrról,, lenne szó. Bár nem látszik jól, de rendfokozata törzsőrmester és a BRFK közlekedésrendészeti osztályán dolgozik járőrként. Kérdem én, hogy lehet az, hogy életerős, jó kondiban lévő jelentkezőket elutasítanak és ilyen a rendőrséget egyáltalán nem jó színben feltüntető elemeket pedig vígan alkalmaznak ráadásul utcai szolgálatban? Kizárt, hogy a kötelező orvosi vizsgálaton megfelel az előírásoknak, de elég ránézni hát ő maximum csekkeket tud kitölteni, fizikai igénybevételre alkalmatlan. És nem ő az egyetlen példa. Egy ilyen szemmel is jól látható esetben hogyhogy engedik neki a munkát közterületen?
Hali:)
Nem jött le, hogy mit reklámoztak Vele?:) Ha Azt, hogy ilyen boldog, mosolygós a magyar rendőr akkor OK'!:)
Az, hogy ő az utcán tevékenykedik az a rendőrséget mutatja be. Egy olyan rendőrség, ami 150 kilós teheneket alkalmaz az utcán nem kelt túl sok bizalmat az emberekben. Ő majd elkapja a táskáddal futó rézbőrűt?
A végén már ott fogunk tartani, ahol az ukránok: [link]
Hali:)
Ó, Én is úgy nézek ki némelyik képen, mint egy maci:D Csak sajnos nincs egyenruhám, mert szerintem sokat javítana rajtam:D
"Azért mert ez egy tök sima közlekedési rendőr. Ezek autókat állítgatnak,forgalmat terelnek ,itt nem kell a rabló után futkosni".
Ok, értem, csak az nem tudom, hogy a "Forgács" féle éves fizikális felmérőt hogy csinálja meg? (nekik is kötelező)
A tisztelt kérdezőnek!
A rendőrnek is vannak személyiségi jogai(még)Azt még a diktatúra nem vette el. Ön közzétett egy képet amelyen jól felismerhető a rendőr, örüljön, hogy nem perelik be!
Ön megfogalmaz látatlanba állításokat, hogy az rendőr ilyen meg olyan. Ha én lennék perelnék Tisztelt Mr.Mrs. X!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!