Gyorshajtásért közuti bírságot kaptam. Írtam a rendőrségnek egy kérelmet, hogy részletfizetést tudok vállani. Mikor várható érdemi válasz ez ügyben?
Gyorsan hajtottál?? És most meg rinyálsz részletfizetésért? Ezért kellene a büntetési tételeket lényegesen megemelni!!Pont az ilyenek miatt tart itt az ország ahol....mert rátok nem vonatkoznak a szabályok!!
Szerintem simán jogosítvány és gépjármű elvétel lenne a megfelelő büntetés!!!
Rögtön kevesebb lenne a közúti balesetek száma!
Fizesd ki a bírságot (remélem jó sok)!!! És ne könyörögj, akkor amikor a gázt nyomtad biztos nem könyörögtél, igaz?!!
kedves utolsó. te mekkora egy rosszindulatú ember vagy!! nem tudod értelmezni a magyar nyelvet? nem felmentést kértem, csupán részletfizetést. tudod ami azt jelenti, hogy nem kibújni akarok a fizetés alól, csupán egy könnyítette konstrukciót szerettem volna...
egyébként meg 70 helyett mentem 85-el. Na képzeld el, hogy nem 120 al mentem a 70-es táblánál. mutass már nekem olyan embert aki egyenes szakaszban, semmi zebra, semmi iskola, ovoda stb. aki megy 70-el. Ugyan már. kérdésedre válaszolva 30ezret kaptam, és azóta már meg is érkezett a válasz a rendőrségtől és megkaptam a részletfizetést. Már az első 10 ezer ftot be is fizettem...
Vélhetően te nem vagy autós, az irigység beszél csak belőled...
De azért kellemes ünnepeket és boldog új évet neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!