A rendőrségnek vannak különleges autóik?
Figyelt kérdés
Múltkor láttam egy kék Mercedest, és volt rajta piros-kék fényhíd, és az oldalán, motorházán volt valami fehérrel írva.
Az rendőrségnek van olyan autója?
2011. jan. 7. 15:18
1/10 anonim válasza:
Olyan furgonjuk van, aminek a tetejéből kijön egy kamera és benne meg egy csomó monitor van, egyszer a suliban is volt, egyszer meg a dombtetőn állt a határral szemben.
2/10 anonim válasza:
340 lovas Audi TT RS ük van. Múltkor láttam, kísérték a biciklis felvonulást...
4/10 perettyó válasza:
utolsó:Audi TT a lébényi autópálya rendersőgnél van
de vannak különleges jármüveik a merci amit láttál valószinü a köztársasági örezred egyik felvezető autója volt
5/10 anonim válasza:
De még hogy mennyi és milyenek!
Ezen a linken szinte az összes magyarországi rendőrautó fotója szerepel leírással.Ha figyelmes vagy az is amit láttál.
Ja! Audi TT Rs budapesten is van szolgálatban LHT-585 rendszámmal!
6/10 anonim válasza:
Utolsó ismét!
Megtaláltam neked az adott linken fennvan a kék merci, a köztársasági őrezred használja.
7/10 BlackSword válasza:
Szerintem meg ez a legjobb rendőrautó... Olasz autópályarendőrség:
8/10 anonim válasza:
Ja
Kitt is a Knight Rider-böl is nekik dolgozik!
9/10 anonim válasza:
vannak még más autóik is, nem csak személyautókra kell gondolni, pl a készenléti rendőrségnek van többféle járműve. lövedékálló vízágyútól a kétéltű, tank kinézetű járműig, amely szintén lövedékálló. vannak terepjárók is, pl Nissan... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!