Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Létezik az, hogy egy rendőr...

Létezik az, hogy egy rendőr egyedül, civilben kimegy valakihez figyelmeztetni és megfenyegetni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömhöz elvileg kiment egy rendőr egyedül, civilben, és azt mondta neki, hogy tudnak róla, hogy drogozik, és ha így folytatja, akkor börtönbe fog kerülni, úgyhogy határolódjon el ezektől az emberektől és menjen elvonóra. Utána lett nézve, és tényleg van róla akta a rendőrségen, de hivatalosan soha nem keresték meg, vagy jelentették fel drogügyek miatt. Lehet, hogy tényleg rendőr volt?
2012. febr. 18. 19:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
32%
ma 06:26 kár lenullázni kis hülye,tudom hogy működik a rendőrség és amit te beszélsz ez kb elképzelhetetlen,ha tudnának is valamit,azt nem úgy fogja veled közölni hogy beáll a kapudba és beüvölt "tudom hogy drogozol te szemétláda" stb stb -.-" de ha szerinted hülyeség pontozz csak lefelé de akkor f*szér kérdezel ha nem fogadod el a hasznos választ,vagy higgy a 14 éveseknek akik életükbe nem láttak rendőrt 20méternél közelebbről.
2012. febr. 19. 12:08
 22/23 anonim ***** válasza:
75%
Az, hogy figyelmeztette, hogy börtönbe kerül, ha így folytatja, az nem fenyegetés. Tényt közölt. Nem e jelenet miatt kellene aggódni, hanem amiatt, hogy a gyerek drogozik. Bár akkor hiába a figyelmeztetés, köztudomású, hogy drogost hiába figyelmeztetsz. Még abból sem ért, hogy ha bevered a fejét, meg aztán küldheted bármilyen elvonóba. Egyet tehet, már most kinéz magának egy nyugodt aluljárót, ahol hajléktalanként leélheti az életét.
2012. febr. 21. 09:35
 23/23 A kérdező kommentje:
12:08 igazán nem értem, mi a problémád, viszont az eddigi hozzászólók közül te vagy az egyetlen, aki az első hozzászólásától kezdve képtelen betartani a kulturált kommunikáció viszonylag egyszerű alapszabályait, szóval a helyedben én nem dicsekednék vele, hogy elmúltam 16 éves...
2012. febr. 21. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!