Létezik az, hogy egy rendőr egyedül, civilben kimegy valakihez figyelmeztetni és megfenyegetni?
Elsö válaszoló vagyok,
próbálom értelmezni a dolgot, de tényleg semmi realitása nincs, valaki nagyon át akar valakit verni.
Mi az amit te személyesen láttál,hallottál, és nem csak mesélte valaki ?
Hiteles információid nincsenek.
Nem sok rendörapuka nézi jószemmel, ha a fia cuccozik, meg a cuccos haverjait se, (föleg mert hivatalból üldözendö) , ugyhogy abban az aktában se hinnék ugy igazán, hogy ténleg van, és nem csak a haverod apja találta ki.
A szülei drogtesztet csináltattak vele ? Mégis hol ?
Azt már eddig is szerettem volna kérdezni, hogy mit is toltok tulajdonképpen ?
Feladom :D , 15 éve abban a világban élek amivel ismerkedtek, és 100 oldalról necces a történet . Nem akarlak meggyözni , de nem is tudlak, mert nem ismerem a részleteket.
Ha most azt mondom, hogy orvos se tud "csak ugy" drogtesztet csinálni, akkor megmagyarázod, hogy ök miért tudtak szerinted.
Az elöbb feltettem a kérdést, hogy mégis mit használtok ?
Ha kiderül, hogy alkalmanként füveztek, és ezért van a balhé, akk megszaggatom a pizsim gombjait a röhögéstöl !
35/F
"Ha intézkedést kezdeményez. De ha te átmész a szomszédhoz magánemberként szólni neki, hogy te Jóska, ne szívj már annyit mert meghülyülsz akkor nem dobod be a személyid előre az ablakon nyolc méterről. Mért vagytok ennyire sötétek?"
Muszáj ilyen f*sznak lenni? Nem tudhat az ember mindent, ne legyél már bunkó! Nézzél tükörbe, mindjárt kiderül, ki a sötét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!