Ezért nem fognak bevinni ügye?
megütheted a bokád,szerintem ilyennel ne szórakozz 18 éves az már nem kisgyerek,egyszer én is pórul jártam.
Igaz az más sztori de rendőrséggel kapcsolatos.Április 1 volt ugye a kedvenc napunk,és beöltöztünk egy haverral fekete szerelésbe+símaszk a fejre és egy nagy hátizsákkal sétálgattunk az utcán,mentünk mendegéltünk egyszer csak befaralt mellén egy kisbusz,kiugrott belőle 4 nagydarab állat és pillanatok alatt lecsavartak az aszfaltra,nekem nem de havernak az arcába töltött pisztolyt szegezve,gondolhatod hogy beszartunk.Nagynehez kitisztáztuk magunak,egy alapos átvizsgálás során kiderült hogy nincs nálunk semmi csak rossz cipőkkel volt kitömve a hátizsák,üvöltöttek egy sort milyen hülye vicc volt,ha lett volna nálunk még egy kínai játékfegyver akár rosszul is elsülhetett volna a móka stb stb,felírtak azt elmentek.
Szóval a ha te egyenruhában sétálgatsz az akár egy szolgálatban lévő rendőrt is jelenthet,mint ahogy mi is akcióban lévő bűnözőknek tűntünk.
És ha alezredes? az csak egy rendfokozat, ami annyit jelent, hogy elég régen van a rendőrségnél. Önmagában semmit nem jelent, ugyanúgy lehet beosztott nyomozó, mint akár főosztályvezető. Szóval ettől még szabálytalan, amit tesz, és ezért elég komolyan felelősségre vonhatják.
A rendőrök egyébként szolgálaton kívül jellemzően nem hordanak egyenruhát. Egy rendőrnek fel fog tűnni, hogy nincs jelvényed, nincs fegyvered stb. Szóval gyanús lesz. Hallgass rám és legfeljebb csak a buliban vedd az egyenruhát, nyilvános helyen, közterületen semmiképp ne viseld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!