Mit csináljak ha rajtakapok egy betörőt aki lehet, hogy erősebb nálam?
Hát erre én is kíváncsi vagyok. Valaki hozzáértő adhatna választ. Mert tényleg meddig mehetünk el és mi az ami még a felfüggesztettbe belefér.
Ezt komolyan kérdezem.
Nem is olyan rég még egy kellemes, csöndes külvárosi rész volt ahol laktam. Ha nyitva felejtetted a bejárati ajtót akkor sem történt semmi. Szóval nyugis idilli hely a gyermek nevelésre. De a helyzet változott. Mert nem messze egy kis lakótelepszerű valamit építettek és beköltöztettek több roma vagy kisebbségi -- nem tudom mi a helyes megszólítás -- családot. Azóta kétszer is betörtek a környezetemben. Mondjuk kb. az elmúlt egy évben. De én már tíz éve itt lakom és nem hallottam betörésről. Az adrenalin ilyenkor belepumpálódik az emberbe. És számomra elképzelhetetlen, hogy egy idegen belépjen a saját szférámba. Nevezzük kissé hülyén intim szférának. Annyira felháborít még a gondolata is, hogy az jár a gondolataimban, hogy baltát a fejébe oszt annyi.
Vagy csak én kapom fel a vizet túlságosan.
Ökörköri
Nem csak te. Ha hozzám betörnének valaki otthagyja a fogát, nem érdekelnek a következmények, aki az én tulajdonomat el akarja venni annak az életét veszem.
Persze ha gyerekeim lesznek az más helyzet lesz. Akkor az ő biztonságuk lesz az első és már csak miattuk is vigyázni fogok hogy ne kerüljek börtönbe. De a teljes tár paprikagázt akkor is a képébe kapná a c.
Lila akác köz
Sétáltassatok pár dobermant, rotweilert. ültessetek szúrós sűrű bokrot a házak mögé drótkerítés béléssel, magas fákkal.
Ne parázzátok túl!
Én értek hozzá, és ha nem hall meg megúszod. De neked nem éri meg. Egyet kell bizonyítani hogy nem volt tervezett részedről és "félelemből" ítélted meg rosszul és lépted túl a jogos önvédelem kereteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!