Ha találnék egy hullát akkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 16:47
2/17 anonim válasza:
Ha semmi közöd hozzá, akkor rendőrség, ha van, akkor futás.
3/17 anonim válasza:
Szerintem járj esőtáncot...
Amúgy nem tudom...
Próbálom elképzelni a helyzetet, hogy sétálok az erdőbe, egyszer csak elém ugrik egy hulla és elkezdek töprengeni, hogy vajon most mit csináljak...
Nehéz és bonyolult...
6/17 anonim válasza:
A képeket küld be a puruttyára,Gibi felrakja.
7/17 anonim válasza:
Ez azért nem egy könnyű kérdés.
Tudni kellene, hogy hány éves vagy, azért, hogy mennyire érint meg a dolog.
Tudni kellene, hogy fiú vagy lány vagy.
Tudni kellene, hogy nekrofil vagy e, mert ez befolyásolni fogja a következő lépésedet.
8/17 anonim válasza:
Én hazavinném és kitömném. Szerintem nem sok embernek van otthon egy igazi kitömött emberhullája. Képzeld mekkora vagány lennél. Még csajozni is lehet vele vagy esténként átölelni az ágyadban, aztán megkérdezed tőle: Drágám, miért vagy ilyen hideg, mínusz van odakint? A fotók meg mehetnek fészbúkra.
9/17 anonim válasza:
Szedd ki a pénztárcájából a pénzt és bankkártyát.
10/17 anonim válasza:
Ne nyírj ki senkit. Úgyse hiszik el hogy találtad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!