Tényleg igaz, h Kínában ha beviszel egy sérültet vagy egy haldokló embert akkor kb 2 millió Ft kell fizetned? Ha hullát akkor CSAK 600 ezret?
nem rég hallottam egy ismerősömtől.. és teljesen ledöbbentem.. ha ez tényleg igaz akkor gondolom a nagy népesség szám miatt lehet h ennyire leszarják azt a napi pár száz vagy ezer emberi életet...
valaki aki ebben jártasabb vagy hallott erről kérem írjon, h ez tényleg így van-e vagy falsh dolog az egész...!!
Tényleg mindent elhiszel, amit hallasz?
ÚRisten, ember, gondolkodj már...
NEM igaz.
Ez így nem igaz.
Megcserélted a számokat.
Tudod az ismerősöd ezt honnan veszi?
Volt egy cikk az Állatok kategóriában. Nem állatokról volt benne szó, hanem az emberi fajt minősítette le benne a kérdező. Valami magyar honlapon írtak arról, hogy egy pár éves kisgyereket elgázolt egy autó. Mikor észrevette, és még a kocsi alatt volt a poronty megállt a teherkocsi, de aztán újra áthajtott rajta. Aztán egy másik kocsi is megtaposta, a motorosok kerülgették a járókelők pedig rá se bagóztak. Azután egy asszony húzta le az útról, és elkezdett kiabálni az anyja után, mire az megjelent. A cikk további részében arról írtak, hogy a vétkes sofőr (az egyik) azt mondta, azért nem állt meg, mert ha bevitte volna 2-3 millió Ft-nak megfelelő összeget kellett volna fizetnie, míg ha szimplán csak meghal, akkor 600 ezer Ft értékű összegben büntetnék. A cikk szerint mivel több bírósági ügy is volt már hasonló okokból, az emberek intoleránssá váltak, és inkább hagyják meghalni, akivel baj történik. Állítólag a nő, aki segített a gyereknek is le lett szólva, hogy miért nem törődik a saját dolgával. A felvételt (mert az is készült róla) állítólag egy biztonsági kamera (vagy térfigyelő) készítette.
Na ez volt a cikk. Én nem hiszek az igazságtartalmában. Ilyen egyszerűen nincs.
Na megvan a linkelt oldal, itt olvastam még pár napja:
Akkor még életben volt a kislány, úgy tűnik azóta belehalt a sérüléseibe.
Oké, azt hiszem tényleg szembe kell nézem azzal, hogy ilyen tényleg van. De egyszerűen hihetetlen. Több google hivatkozás is foglalkozik vele.
Én egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen emberek léteznek, hogy rászólnak a nőre, hogy "törődjön a saját dolgával" és inkább otthagynák a vérben tocsogó sérültet :-O És azt, hogy ez van hogy inkább megölnek valakit, mert akkor kevesebbet kell fizetni...:-O
( ha, megyek Kínában elüt egy autó, de csak a lábam töröm, de inkább még egyszer áthajt rajtam, nehogy felépüljek...Milyen emberek ezek....???
Hajszálra így van, hiszen megírta a KURUCINFÓÓÓ. Ezután már kétség sem lehet.........
Az eszünket is próbáljuk már használni, hátha jó valamire.
Utolsó nem csak a kuruczinfó írta meg, több lap is ír az esetről, ha netán a linkeltet nem találnád hitelesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!