Létezik, hogy Európában 60 millió, a világban 700 millió meleg él?
Szerintem egyáltalán nem sok. Akkor lenne az, ha mind a 700 millió meleg hajtűdobáló köcsög lenne, vagy verekedős-agresszív leszbi bikák.
De mivel a túlnyomó részükről az ember nem is gondolná, hogy a másik csapatban játszanak, így egyáltalán nem sok, reális érték.
Valahol azt olvastam, (sajnos nem tudom, hogy hol) hogy ha meleg alatt csak azokat értjük, akik kizárólag a saját nemükhöz vonzódnak, akkor körülbelül a népesség 6-8 százaléka meleg. Ha belszámoljuk azokat is, akik mindkét nemhez vonzódnak, akkor ez akár 10-12 százalék is lehet, ha tovább bővítjük a kört, és számoljuk azokat is, akik alapjában véve csak a saját nemükhöz vonzódnak, de divatból, kiváncsiságból elképzelhetőnek tartják, hogy egyszer kipróbálják a szexet a saját nemükkel, akkor akár 15-16 százalék is lehet.
Az, hogy iránban megköveznek érte, az csak egy dolog. Attól még élnek ott melegek, csak az életük védelmében elfojtják a vágyaikat. Itt magyarországon is ismerek olyan férfit, akinek felesége van, sőt gyerekei is vannak, de igazából meleg. Régebben teniszezni járt, előtte bodybuilder volt, manapság pókerezik... így leplezi a meleg társával kialakított titkos kapcsolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!