Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha találnék egy bombát akkor...

Ha találnék egy bombát akkor én elkezdehetem kiüríteni a területet vagy csak a rendőrség?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak a rendőrség,amúgy ki hinne neked?vinnéd és mutogatnád?
2011. jún. 13. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:

1. Kitakarod

2. Jelölöd

3.Értesíted a tűzszerészeket. (rendőrség)

4. Megkezded az evakuálást.

2011. jún. 13. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Szólhatsz a környéken lévőknek, hogy ha gondolják távolodjanak el kissé a területtől mert nem kifejezetten biztonságos, de te nem vagy hatóság, szóval senki sem köteles hinni neked.
2011. jún. 13. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Senki sem köteles. De ha szólna, hogy bombát talált valahogy mégsem lenne nehéz dolga az evakuálással. És ezt tapasztalatból írom. :D
2011. jún. 13. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:
És a végén kiderül,régi konzerves doboz.Aztán meg fizetnéd a kártérítések áradatát?
2011. jún. 13. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha valaki annyira hülye, hogy a konzerves dobozt is bombának nézi, bár akkor sincs miért kárpótlást követelni. Szóval ökörséget írtál.
2011. jún. 13. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon tévedsz!Amúgy van 5kg-os és nagyobb konzerv is de lehet más ezt csak úgy írtam.Bombának látszó tárgy.És pánik keltés riadalom,stb,miatt biztosan megbüntetnék!
2011. jún. 13. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán, hogy juthat ilyen hülye kérdés eszedbe?
2011. aug. 13. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!