Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit csináljak ha rajtakapok...

Mit csináljak ha rajtakapok egy betörőt aki lehet, hogy erősebb nálam?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl erős fizikumu ember és még riasztóm sincs, csak egy kutyám aki mindenkit megugat, szóval mi a teendőm ilyen körülmények között ha rajtakapok egy betörőt?
2011. szept. 3. 18:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

lelövöd gázpisztollyal vagy lefújod gázsprayvel és hívod a rendőrséget (a paprika-bors oldatnál nem lesz erősebb nyugi)

ja gumilövedékes fegyverrel is lőhetsz rá

www.gazpisztoly.hu

itt olvasgass

2011. szept. 3. 18:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam gázpisztolyon de én a gázsprayben jobban bízom
2011. szept. 3. 18:58
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
ezek nem jok a birosagon siman felhozzak ellened hogy szandekosan voltal tul eroszakos a paprikaval, a hajlakk sokkal jobb e celra es a hatasa hasonlo
2011. szept. 3. 19:25
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szintén a gázpisztolyt ajánlom. A gumilövedéknél drasztikusabb hatása van, és nem okoz maradandó sérülést. A spraynél gyorsabb, távolabbról is hatásos, és a külleme önmagában is elijesztheti a betörőt.

A kutya is jó, de ha veszélyes helyen laksz és házőrzőnek tartod tanítsd meg neki hogy csak tőled fogadjon el ételt, mert a betörők megmérgezhetik hogy átjussanak.

2011. szept. 3. 19:41
 5/17 Manesz ***** válasza:
62%
Én egy töltött biztosított airsoft mellet alszok...
2011. szept. 3. 19:55
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

1.) A határozott fellépés számít nem az erő.

2.) Neki nem érdeke max. csak távozni. Elméletben visszatarthatod a rendőrség kiérkezésig a magánterületen van.

Én már a saját lakásóbb kidobtam többet. Megmondod tegye le amit el akar vinni, és hozza vissza amit már kivitt (hát ezt valószínű már nem fogja megtenni önként) és írd fel ha autóval menekül a rendszámot!

Lehetsz te vasággyal együtt negyvenöt kiló tudja lehetsz veszélyes.

Ha valaki volt már éles helyzetben látja hogy mennyire nem a testi erő vagy az elméleti tudás számít. Az önbizalmad jól növeli egy gázpisztoly. Csak aztán ne szállj el magadtól!

2011. szept. 3. 20:16
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

testi erő *

testierő

2011. szept. 3. 20:17
 8/17 anonim ***** válasza:
71%
Azonnal hívd a 112-őt. Fotózz, kamerázz vaku nélkül bizonyítéknak.
2011. szept. 3. 20:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

A hajlakk engem letaglózott amikor egy pics@ véletlenül telibe lőtt.

Ajánlható még nagy flakonos új csótány és hangyairtó, (a szúnyogirtó nem jó, szétporlad) a gázos tűzoltópalack 8 aporos is jó, de xar feltakarítani) kb 3 méterre kilő és a szórófejes alvázvédő is szép munkát tud végezni.

2011. szept. 3. 20:24
 10/17 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy airsoft fegyverem, fém belsejű springes, de van még egy műanyak autómata müanyagbelsejű, nem is gondoltam, hogy azzal is támadhatok:D
2011. szept. 3. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!