Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ez most vicc volt, vagy...

Ez most vicc volt, vagy halálosan komoly? Nincs járőr kocsi?

Figyelt kérdés
Tegnap tanúja voltam egy közterületen lévő botránynak,itt Budapesten a 6 kerületben.A sértett telefonon kihívta a rendőrséget illetve csak akarta, mert azok bizony nem jöttek ki.Vártunk közel másfél órát rendőrség sehol.Közben kétszer lett "rájuk" telefonálva...Majd közel kétórás várakozás után,már nem volt értelme tovább várni mindenki elment.Szerencsére én a sértett telefonszámát elkértem,ha esetleg szüksége lenne rám.Így tudtam meg tőle a következőt:Nem is voltak kint a helyszínen,és arra hivatkoztak,hogy az egész kerületben összesen egy darab járőr kocsi van szolgálatban,így nem tudnak mindenhová menni(?)Egy darab járőrkocsi???Létezik ilyen egy ekkora kerületben????
2011. aug. 2. 16:26
1 2 3 4 5
 41/43 intrepid ***** válasza:
Egy dolgot nem értek: van egy hatalmas, méregdrágán fenntartott rendőrségünk. Ahhoz képest a hatékonysága a nullával egyenlő. Mit csinál az a rengeteg ember, aki rendőrnek mondja magát, prádézik az egyenruhában, fitogtatja a hatalmát, a járőrautóba meg nem jut rendőr? Most is csak az megy rendőrnek, aki nem szeret dolgozni, tanulni meg buta, ha mégis bekerül egy értelmesebb, akkor az kilóg a sorból, és rászállnak?
2012. máj. 20. 02:56
 42/43 anonim ***** válasza:

"van egy hatalmas, méregdrágán fenntartott rendőrségünk. Ahhoz képest a hatékonysága a nullával egyenlő."

Méregdrágán? Ha a rendőrség a saját költségét nem termelné meg az államnak, akkor összeomlana a rendszer. Az állam szinte semmit nem finanszíroz a rendőrségnek, saját magát tartja fent.

A technikai eszközök hiányához, és a kevés rendőrhöz képest pedig nem hogy nem hatékony, de kész csoda, hogy tud működni, és van még ember arra, hogy nyomozzon, vagy ki tudjon menni bejelentésre.

Szerintem nagyon nem jól látod a helyzetet.

2012. máj. 20. 13:05
 43/43 anonim ***** válasza:
Nálunk itt a faluban Jászboldogházán annyi a rendőr mint az állat, és más falvakban is. Büntetnek mint az állat.
2012. júl. 5. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!