Ez most vicc volt, vagy halálosan komoly? Nincs járőr kocsi?
"65 éves korig nem akarja ezt csinálni'
-Ez elég szomorú,hogy így vélekednek a rendőrök."
Nagyon nem értek veled egyet!
Nem hiszem hogy ez egy olyan vonzó pálya. A rendőrök és a tűzoltók nagyon is megérdemelnék a korkedvezményes nyugdíjat. Bele kellene kóstolni a munkájukba és lehet te is másként beszélnél. A rendőröknek ki kell vonulni mindenféle gyilkossághoz (persze beosztástól függően). Azért megnézném az a arcod hogy ha ki kellene menned egy családhoz, ahol a családfő lemészárolt mindenkit, és a végén saját magát, és ott kellene helyszínelni, vagy a tűzoltó aki égő házba megy be hogy a szaros életedet megmentse, a saját élete kockáztatásával, természetesen éhbérért. Az ember ilyen munkánál gyorsabban kopik nem értek egyet hogy megszüntették a korkedvezményt. Nem összekeverendő az irodában ücsörgő rendőrkapitányokkal és tűzoltó parancsnokokkal, Ők dolgozzanak 65 évig.
Egyébként én írtam a történetet amikor nem volt járőrautó a betörésnél és később mégis lett több.....
Gábor86-nak:
Igen bocs a "ped*s"betűs megnevezésért,valóban nem úgy értettem. A lényeg,hogy tudom mennyi az átlagéletkoruk, igazából arra gondoltam,hogy hetente többször mikor megyek át a zebrán,a rendőrök kocsiból utánam kiabálnak,fütyülnek rám stb stb. És ez így volt akkor is,mikor csak 14 voltam, bár most már 24 vagyok.Tehát nem a szó szoros értelmében.
Füttyögésre persze van idejük és bámulni a szép lányokat a kocsiból.
(10.ben lakom)
Ha rálőnek egy rendőrre, vagy bankrablás hirtelen 5-6 járőrkocsi lesz.
Hazudnak, ennyi!
Kicsit trollkodok is :)
Mond azt, hogy gyanús polgárőröket láttál :D. Egyből jönnek :D
Pár éve Budapest egyik belvárosi kerületében, ahol több a turista, mint helyi lakos, ergo rengeteg zsebelés, átverés stb volt, ha menni kellett a rendőrök saját kocsival kellett menjenek, mert meg volt szabva egy napi km, aminél többet nem mehetett az autó és kész. Ez van.
Amúgy megmondom őszintén, mikor én felszereltem én is tele voltam hivatás tudattal, ami kb 1 évig tartott. Most hogy elveszik a korkedvezményt erősen gondolkozom, hogy inkább leszerelek, hogy miért?
Lehúztam majd 10 évet ennél a cégnél, azóta a kormány még semmit nem adott csak elvett, de mindent elvár.
Mert ha elmegyek akárhova mondjuk eladónak akkor is keresek annyit, mint most, ha valami nem tetszik kinyitom a számat, fogom magam és odébb állok (ezt speciel most nem nagyon tehetem meg, mert jönnek itt parancsmegtagadás és egyéb finomságokkal), nem jelent fel lépten nyomon senki, mert szerinte rosszul végzem a munkám, aminek az eredménye hónapokig, évekig nyaggatnak a katonai ügyészek, nem kell félnem, hogy a békés tüntetők rágyújtják az autót, vagy fejbe dobnak kockakővel, lesznek végre normális szabadnapjaim, nem rendelnek be lépten nyomon még a karácsonyfa alól vagy a gyerek szülinapjáról.
Hát nekem ilyen és még hasonló finomságok miatt nincs kedvem 65 éves koromig ezt csinálni.
9.45!
Te egy bányász vagy 16 órás munkaidővel? :D (nem vagyok rendőr)
zsebre dolgoznak? Te is irigy vagy mi?!:) ha rendőr lennék Te és Én is zsebre dolgoznánk. Amilyen szerencsém van az életben 1 hónap és már tárgyaláson lennék:) A korrupció jó dolog volt, te is tudod miért!
Te oda mernél menni (másod, max harmadmagaddal) egy 20 fős cigánybandához? naugye :)
Kíváncsi vagyok mit reagálsz, remélem besétálsz a csapdámba és logikám ismét diadalmaskodik :P
Z
Logikád kikezdhetetlen... :D
Amúgy nekem (így másnaposan) csak egy kérdés jutott eszembe az fenti hozzászóláshoz.
Azt írja:
"Ismerek rendes rendőrt is azokat tisztelem mert ők legalább szolgálnak és védenek. De az ilyenektől mint ti akik nyávognak hogy 65 éves korig melózni kell na azoktól hányingerem van"
Tehát akiket te ismersz, azok nem "nyávognak", ők mindennel elégedettek, és boldogan "szolgálnak és védenek" 65 éves korukig. Na most akkor vagy nem is ismered őket, vagy ők valami tábornokfélék lehetnek, mert nekik biztos jól megy.
Vagy hogy gondoltad? Aki "nyávog", az már nem is lehet "rendes" rendőr? Úgy gondolod, hogy mivel "nyávog", kijelentheted róla, hogy ők nem szolgálnak és védenek?
Igazi értelmes, intelligens hozzáállás. :D Büszke lehetsz magadra! Szerintem az ilyen embereknek kéne fejbe lőniük magukat. Ostoba......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!