Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha valakit bilincsben visznek...

Ha valakit bilincsben visznek el a rendőrök a munkahelyéről az komoly ügy lehet, vagy előírás nekik a bilincselés és esetleg kisebb ügy, vagy félreértés is lehet?

Figyelt kérdés
Az a fura, hogy egy 25 év körüli, kb. 160 cm magas és 45 kg-os lányról van szó, aki nem tűnt veszélyesnek és egyébként kozmetikus.
2011. jún. 26. 08:14
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
hát engem ....edig ő kötekedett igazából én csak visszalöktem hát még jó hogy nem hagyom hogy fellökjön :D bevittek persze azt mondták garázdaság meg rendőrségi intézkedés megakadájozása miatt....hát ott míg egyezkedtek egy jó 10 percet meg mikor beértünk leültettek és ott állt mellettem egy rendőr ott meg kb 20-at....de mikor beértünk akkor amelyik rendőr figylet rám meglazítottam a bilincset hogy ne szorítson annyira
2012. szept. 25. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!