Ha késsel / sav arcra öntésével védem meg a húgom, a kutyáim és magam komolyan támadó kutyáktól, kaphatok büntetést?
A gázspay sz.rt sem ér.
Nem magánterületet védenek a kutyák, hanem egyszerűen kiszabadultak, tehát mi nem teszünk semmilyen törvénybe ütköző dolgot.
17:21 - na ne mondd... tudod engem is támadtak már meg, jó sokszor, a kutyámat pedig majdnem minden egyes nap megharapja más kutya (nagyjából már megvan az állandó "baráti körünk" a szabadon kószáló agresszorokból), ezzel jár falun a kutyasétáltatás.
Abban a kettő esetben viszont kedves válaszoló, ha rajtad múlik, ezek szerint ott döglünk meg mind a négyen. Szép kilátások, köszönöm az elvakult és naiv hozzászólásod ;)
Másrészt, annyit már leszűrhettél, hogy kutyatartó vagyok, aki foglalkozik a kutyájával - akkor mire a kioktatás? Szerinted ki vagyok, melyik táborhoz tartozok?
állatkínzás...elvileg börtönbüntetést kapsz hiába támadtak...és a falukban ezzel jár ha az ember kutyát sétáltat...elkell viselni kész...azt viszont kétlem hogy nem tudsz tenni semmit,egyszerűen nem akarsz.magad akarod elintézni!csak hogy ezt a törvény bünteti...sokkal de sokkal egyszerűbb lenne ha kihívnád az állatvédelmiseket
de hát vannak akik úgy döntenek ők majd elintézik...
embertelen gondolkodás és viselkedés
Te, 79%-os észlény! (ne haragudj a hangnemért)
Ha a te hugod torkára támadna egy kóbor kuvasz(mint tudjuk a kóbor kutyák el is vadulnak, agresszívvá, támadóvá válnak a vadászösztönük miatt), Mit tennél:
1. Felhívnád az állatvédőket, (természetesen fél órát vársz a központra, míg kapcsolnak valakit), majd beszélsz, elsírod a bánatodat, közben biztosítanak róla, hogy szegény állat nem tehet róla, majd hosszas magyarázkodás után megígérik neked, hogy ott lesznek, (igaz, csak két hét múlva), majd befogják az állaltot, és menhelyre viszik(elaltatni, mert kezelhetetlen).
2. Fogod az első kezed ügyébe kerülő dolgot, és mented a kishugodat, ahogy csak tudod. Ha kell, szíven-szúrod a kutyát.
Nyilván te az első változatot választanád...
Normális...
Ebben a faluban van pár ezer kutya. Ebből jócskán halnak meg évente, és jócskán érkeznek újak évente. Azt várod el, hogy menjek mindegyikhez, és teszteljem le előre, melyik normális, és melyik vadállat? Honnan tudjam, melyik fog szökni, honnan tudjam, hogy milyen élmények érik őket az utcán, és ez hogy befolyásolja őket? Nem tapasztaltatok még semmit az égvilágon. Olyan helyzetre gondolj, mint a komondorok támadása. Ne mondd, hogy nem szörnyeszt el, és nem bántanád őket, hogy magatokat mentsd.
Nem tudok elvitetni kutyát. Itt volt egy németjuhász, amelyik több embert, köztük egy gyereket megtámadott. Az utolsó húzása az volt, hogy egy lovat állt neki marcangolni, amin egy lovas ült. Elvetetni tőlük sem tudták a kutyát; amiért egy faluval odébb került, a nagyszülőkhöz, az azért volt, mert a gazdáinak elege lett az állandó feszültségből.
Az ilyen gerinctelen, elmebeteg kutyák mind gazdásak, nem kóbor kutyák. Az a bulldog egy kisfiút is elkapott, neki is az volt a szerencséje, hogy a gazda jelenlétében.
AZ ÁLLATVÉDELMISEK NEM FOGLALKOZNAK ILYENEKKEL - GYERE, ÉS MENTSD MEG TE EZEKET A KUTYÁKAT, ŐK TELÍTVE VANNAK. Tudod Te, hogy hány százezer ilyen kutya van Magyarországon, ha nem épp milliós nagyságrendben?
Se a Noé, se a Zakuszka, se a Fehérkereszt nem foglalkozott azzal az 5 lóval, amelyik el volt hanyagolva (éheztek, eltűnt az izomzatuk - volt, amelyiknek már minden izma! - sebesek voltak, és a patájukat kikezdte a sok mocsár). Fotókat küldtem mindnek róluk. Még ma is ugyanott éheznek. (Jegyzőt sem érdekli.)
Az engem elítélő válaszolóktól őszintén kérdezem, ha a kistestvérét vagy kutyáját akatja megölni egy másik, az mit tesz, most komolyan? Mit tesz, ha a kutya/kutyák van(nak) túlerőben? Ne németjuhász méretűre gondolj, hanem 60 kiló felett, ami mind izom, mert erről szól a kérdés.
Ha lehet, ne legyen több off. Álomvilágban éltek, gyerekesek vagytok, végignéznétek, ahogy meghalnak a hozzátok tartozók, mert olyan elvakultak vagytok, hogy nem szabad védekezni sem. Ha ember támadna rátok, hagynátok, hogy mészároljon, mert te úgy gondolkodsz, hogy minden embernek joga van az épséghez és élethez; csak annak nem, akiket gyilkol?
Magatokban válaszoljátok meg inkább, ha lehet, ne itt.
Alapból, szerinttek mikor derül ki, hogy egy kutyát el kell vitetni? Támadás után. Engem izgat, hogy a támadás más halálával végződik, vagy a támadó kutya sérüléseivel.
EZT fogjátok már fel.
09:27
Azert en feljelentetelek volna fegyveresen elkovetett rablasi kiserletert. De en gyenyo vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!