Miért kellene félni a HARCI KUTYÁKTÓL?
Annyi embert hallok, meg látok, hogy nem is tudják pontosan milyen fajta kutyát látnak, de harci kutyáznak.
Ismerősömnek a dobermannját harci kutyázzák, amikor sétáltatja.
Szomszédom bull terrierjére harci kutyáznak, azt még megértem, mert van benne valami, de arra sem tudják, hogy milyen fajta, csak hogy harci kutya.
Nekem az argentin dogomat harci kutyázzák, amikor semmi köze a harcokhoz.
Most komolyan.
Ezek honnan veszik, hogy melyik kutya lenne harci kutya, és egy harci kutya mióta támad emberekre sétáltatásnál?
Tudtommal a harci kutyák egymásra támadnak kutya viadalokon, és azokat nem viszik sétáltatni.
És mi a kérdés?
Valami a harci kutyákról az tuti, de végülis mire vagy kiváncsi?
erre van egy szerintem pont ideillő idézet
"Ha egy szép nő lenge öltözékben áll az út mellet senki se gondolná , hogy csak a túloldarla akar átmenni"
nem tudom pontosan hogy miért alakult ki ez a hülye sztereotípia, de felénk is ha már a kutya füle nem log mint a tacskonak és vágott a farka akkor már harci kutya.. esetleg ha az öreg nénike még nem látott olyan fajtát és nagyobb egy csivavánál akkor már az is harci kutyának számit a szemében... plussz a média is tehet erröl mert sok hülyeséget irnak azok is ....
vagy valami ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!