Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetek ha a szórólapos...

Mit tehetek ha a szórólapos dobálja a kutyámat? Még azt se tudom kideríteni milyen cég kézbesít. De engem szidnak, még a postás is, hogy milyen harci kutyám van.

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 15:52
 1/10 A kérdező kommentje:
Ma pl. egy fél szilvát vágott hozzá.
2011. júl. 22. 15:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát pölö jól elvered, biztos, ami biztos.

(hidd el, az erőszaknak minden enged) :)

(tök felháborító amúgy.... Én nem is értem, emberek hogy jutnak el eddig....)

2011. júl. 22. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Biztos félnek az ebedtől, de ez nem mentség, vagy nem megoldás a dologra. Legközelebb kapd el a futárt, és mondd el neki kulturáltan, hogy hagyja abba ezt a viselkedést. Ha nem segít, akkor puhatold ki hol dolgozik, és jelentsd be. Biróhoz vinni nem érdemes, sokba kerül, minek a hercehurca?
2011. júl. 22. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Elbújsz valahol,várod az illetőt,hogy arra járjon,és amikor már el akar dobni valamit elcsíped és elbeszélgetsz vele. Kérsz egy szórólapot,azon rajta van a munkáltatójának címe ééés meg van oldva.
2011. júl. 22. 15:59
 5/10 anonim ***** válasza:
A szórólapot kiadó cégnek szólj, nekik tudniuk kell, hogy ki jár arrafelé. Én még meg is fenyegetném őket, hogy adott esetben feljelentést teszek, csak, hogy tutira hatásos legyen.
2011. júl. 22. 16:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Nincs ráírva. Kaptunk valami h...lye buszos utazásosat, meg egyet a Gulyás Tüzéptől.
2011. júl. 22. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Na, akkor azt a tüzépet hívd csak fel és beszélgess el velük, hogy kire bízták a szórólap terjesztést. Majd azzal beszélgess el.
2011. júl. 22. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Többek között én ezért sem engedem szabadon az udvaron a kutyáim felügyelet nélkül... :/
2011. júl. 23. 10:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem egy szép Angol Cocker Spánielem van, nagyon szép állat..Nagyon szeretem..Ha azt valaki bántani merné én nagyon-nagyon megverném az illetőt.Nahmost sztem ha továbra is dobálja a kutyád akkor a legjobb megoldás hogy, elbújsz valami közeli helyen megdobja a kutyád oda mész és elbeszélgetsz vele majd másnap megint elbújsz és ha megint megdobja..Kicsit megvered hogy azert ne a kutyádat bántsa..Ha továbra is nyugodtan akarod tartani a kutyád akkor sztem ezt lépd meg..(Én így tennék) Mert az nem állapot hogy egy szerencsétlen aranyos jószágot megdobálni a kerítés mügöl..A kutya meg tehetetlenül tűri..Vagy erezd rá a kutyát aztán majd megtanúlja kinek a kutyáját dobálja.. :)

2011. júl. 27. 22:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Ráereszteni biztos nem fogom. Úgyis én lennék a hibás. Megverni se (nő férfi ellen).

Kideríteni nem tudtam, milyen cég csinálja. Mondjuk furi, a fizut csak tudják utalni valakinek...

Csináltunk új kaput a hétvégén. Lett egy "gyönyörű" 190 cm-es vaskerítésünk. :)

De célnak megfelel :D

2011. júl. 28. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!