Mit tehetek ha a szórólapos dobálja a kutyámat? Még azt se tudom kideríteni milyen cég kézbesít. De engem szidnak, még a postás is, hogy milyen harci kutyám van.
Hát pölö jól elvered, biztos, ami biztos.
(hidd el, az erőszaknak minden enged) :)
(tök felháborító amúgy.... Én nem is értem, emberek hogy jutnak el eddig....)
Szia.
Nekem egy szép Angol Cocker Spánielem van, nagyon szép állat..Nagyon szeretem..Ha azt valaki bántani merné én nagyon-nagyon megverném az illetőt.Nahmost sztem ha továbra is dobálja a kutyád akkor a legjobb megoldás hogy, elbújsz valami közeli helyen megdobja a kutyád oda mész és elbeszélgetsz vele majd másnap megint elbújsz és ha megint megdobja..Kicsit megvered hogy azert ne a kutyádat bántsa..Ha továbra is nyugodtan akarod tartani a kutyád akkor sztem ezt lépd meg..(Én így tennék) Mert az nem állapot hogy egy szerencsétlen aranyos jószágot megdobálni a kerítés mügöl..A kutya meg tehetetlenül tűri..Vagy erezd rá a kutyát aztán majd megtanúlja kinek a kutyáját dobálja.. :)
Ráereszteni biztos nem fogom. Úgyis én lennék a hibás. Megverni se (nő férfi ellen).
Kideríteni nem tudtam, milyen cég csinálja. Mondjuk furi, a fizut csak tudják utalni valakinek...
Csináltunk új kaput a hétvégén. Lett egy "gyönyörű" 190 cm-es vaskerítésünk. :)
De célnak megfelel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!