Engedhetem mindenféle félnótásnak (postás, villanyszerelő) hogy simogassa a kutyám?
Dühös vagyok. Van egy dobermann kutyám, aki mindig ugatja az idegeneket, és nem nagyon hagyja, hogy bejöjjenek a területére, de...
A postást mindig megsimogatja, és a kutyának ez tetszik. Ez most azt jelenti, hogy a postás, villanyos, gázos simán kirámolná a házat, amíg a kutya, meg se próbálná vissza tartani?
Nem szabad engedni, ilyeneknek, hogy a kutya közelébe férkőzzenek?
Ugyan ez van, amikor jönnek leolvasni a gáz,víz, villanyórát.
nos, ez a te hibád, egyszer sem kellett volna hagyni, hogy simogassák, most már szerintem mindegy.
amúgy meg mi az hogy lefélnótásozod a postásokat? mit képzelsz magadról, ki vagy te? szánalmas
Biztos megismeri őket kutya. A kutyák nem hülyék, ha látják, hogy te beengeded a villanyszerelőt, akkor egy jó kutya nem fogja felaprítani... Elég idióta egy állat lenne, ha nem tudnál senkit beengedni, mert minden vendéget és szerelőt szét akarna cincálni.
A lényeg, amit írtál. Az idegeneket nem hagyja bemenni. Meg annak is igaza van, aki azt írja, hogy a kutya nem akadály, ha valaki lopni akar. Simán megmérgezik szegényt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!