Ha késsel / sav arcra öntésével védem meg a húgom, a kutyáim és magam komolyan támadó kutyáktól, kaphatok büntetést?
A gázspay sz.rt sem ér.
Nem magánterületet védenek a kutyák, hanem egyszerűen kiszabadultak, tehát mi nem teszünk semmilyen törvénybe ütköző dolgot.
Ez biztos? Mondjuk ilyenen nem fogok vacillálni, amikor öszetalálkozunk, de amikor a sósavas spricnimet a táskámba teszem, akkor az már lehet súlyosbító körülmény. Egyszer két kaukázusi akart minket elkapni, azt épp, hogy megúsztuk. Aztán egy bulldog majdnem megölte a kutyámat, és ha nincs ott két másik ember, akkor nem is tudjuk megmenteni, mert hárman kellett ütnünk-rúgnunk, hogy elengedje... Pár perccel azelőtt vált el tőlünk a húgom, ha ott marad, lehet, hogy ő is kapott volna (már mozdult rá gyerekekre is a bulldog).
Ezek óta akarok előkészülni kutyatámadásokra.
Nem, a fájdalom, a csípő érzés az, amit le tud küzdeni egy kau vagy egy bulldog kaliberű kutya, ezért döntöttem úgy, hogy ha túlerőben vannak a kutyák, akkor más nem marad, csak a tényleges vakítás. Spricnivel nagyon jól lehet célozni, nem szóródik úgy, mint egy spray, kisebb az esélye, hogy mi is kapunk belőle - és a sósav bizony meghatja, részben mert fájdalmasabb is nyálkahártyát érve, mint az ártalmatlanul ható sprayk, részben mert ott hiába az akarat, látni nem fog, akarattal nem győzi le.
Ha más nem is, hátráltatni biztosan fogja annyira, hogy tudjunk menekülni például...
"te jó ég!"
Ha az én hugomra támadna rá, egy kuvasz mondjuk, tényleg a legjobb az állatvédelmiseket hívni... Végül is sokkal jobb az nekem, ha kihívom az állatvédelmiseket, mert megbüntetik a kutya gazdáját, de a hugomat már halálra marta az a dög... Tényleg nem lenne szivem bántani szegény kutyát...
Normális vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!