Gyors hajtásért 300. 000 Ft bírságot kaptam, csakhogy a gépkocsim akkor a végrehajtói zár alá helyezésen volt van most is. Jogos hogy engem büntetnek?
Mint ígértem beszámolok az ügyben.Pénteken az önálló bírósági végrehajtó idézését teljesítettem. A következőt akarta, a pénteki napra szóló gépjárművem foglalási jegyzőkönyvét becsérték meghatározása ügyében szerette volna alá íratni velem e jegyzőkönyvet, amit nem írtam alá, mondtam már ezt megtette előbb is s gyorshajtásért szabálysértésért felelnie kell.A végrehajtó azt mondta de a korábbi foglalási jegyzőkönyv nem jó, azért kell másik,s kérte ha adok a zsebébe 100.000 Ft ot megúszhatom a kocsi árverezését,mondta ha nem írom alá kifogja küldeni a címemre, s ez az érvényes, a régit dobjam a tűzbe,mondtam az már vizsgálat alatt van, s elkezdett velem üvöltözni minden féle trógernek csalónak elhordott
állítólag május 04. 10 órakor lesz az árverezés a kocsimnak, s kérdeztem ez szabályos ? Azt felelte az a szabályos amit ö annak tart. Mondtam rendben az Önkormányzathoz nem kell ezt kitennie ? Azt mondta Nem.
Hát most ez történt.
Vittél magaddal valakit tanúnak, vagy egyedül voltál a végrehajtónál?
Ha még nem tetted meg, küldd el az egész történetet az összes papír másolatával Tvknek, újságoknak. Azt is, hogy mikor és hol akarja árverezni a kocsid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!