A Magyar Bírósági Végrehajtói kamarának kötelessége e megküldenie az általa beszerzett bizonyítékokat bizonyítékként?
A végrehajtó tértivevényes levélre nem válaszolt öt hónap elteltével sem, ezért fordultam a Kamarához, akik három hónap elteltével azt a válasz adták hogy a végrehajtó tértivevényes levélben megkeresett de a Postától meghalt jelzéssel visszament, ami lehetetlen mert itt a Borsodi kis faluban mindenki ismer mindenkit, a Postán sem tudnak erről.
Kérésemre semmilyen bizonyítékot a Kamara nem tudott így a levél másolatát sem amit állításuk szerint a Posta vissza küldött a végrehajtónak, mert hogy nekik is a végrehajtó ezt mondta.
Én azt hittem a Kamarák a panaszokat kivizsgálják, s mindenről meggyőződve a bizonyítékokat veszi csak elfogadottnak.
Az önálló bírósági végrehajtók a Kamarát is félre vezetik ezért tehetnek mindent amit csak akarnak mert nincs felelősségre vonás ellenük.
Mit tehetek ez ügyben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!