Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Gyors hajtásért 300. 000 Ft...

Gyors hajtásért 300. 000 Ft bírságot kaptam, csakhogy a gépkocsim akkor a végrehajtói zár alá helyezésen volt van most is. Jogos hogy engem büntetnek?

Figyelt kérdés
A gépjárművemet lefényképezték gyors hajtásért 81 Km túlhajtásért 300.000 Ft bírságot szabott ki a Szombathelyi Dandár tábornok. 2011 Január 06. án a gépjárművemet a forgalmi engedéllyel kocsi kulcsaival zár alá vette a végrehajtó, azt sem tudom hol van a kocsim.2011 március 12. jött a szabálysértési felszólítás,fellebbeztem a tények feltárásával amit elutasítottak mondván hogy a kocsi üzemben tartója én vagyok. A végrehajtónak is bemutattam a kódok alapján a képet a végrehajtó azt mondta fizessem be a büntetést, mert erre is végrehajtást rendelnek el.A furcsa még az hogy a gyorshajtást azt 285 Km re távolabb követték el attól a helytől ahol a kocsit tárolták, zár alá vették.Egyik ismerősömnek is zár alá vették a kocsiját a végrehajtó ugyan az aki az enyémet, s tele tankkal adta át a végrehajtónak, s amikor vissza kapta üres tankkal adta vissza a végrehajtó, s a km órában 548km rel több volt mint a zár alá vételkor. bírósági eljárások voltak a végrehajtó ellen az ügyben mindegyik eljárást a végrehajtó javára ítélték a bíróságok egy óriási korrupció volt az ügyben , lehet hogy az én kocsimat is e végrehajtó használta használja. Használhatja e egyáltalán ez esetben ? S a bírságot ki fizeti ilyenkor?Kérhetek e kártérítést a használatáért a végrehajtótól ? Mit tehetek az ügyben ?
2011. ápr. 25. 10:07
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
54%

hogy rohadna meg az összes szem*t k*cs*g Magyarországon , komolyan mondom ... ilyet.

keressél egy ügyvédet vagy valamit, nem tudom de én biztos hogy nem fizetnék...

2011. ápr. 25. 10:17
 2/30 anonim ***** válasza:
57%

mondjuk az ügyvéd is pénzbe kerül szóval ... áh.

de rohadtul nem értem hogy az ilyen hogy lehetséges egyáltalán ,nem is te vezetted az autót és ezt bizonyítani is tudod, ráadásul nem is ismerősöd volt hanem valami "hivatalos" végrehajtó . Aztán még téged büntetnek f*szom , az ilyen úgy felidegesít.

2011. ápr. 25. 10:19
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Végrehajtó nevét címét és meg lesz oldva:)
2011. ápr. 25. 10:27
 4/30 anonim ***** válasza:
88%

Nézd meg, hogy a zár alá vételkor készült jegyzőkönyvben benne van-e, hogy a kocsi ÖSSZES kulcsait átadtad a végrehajtónak. Ha igen, akkor hivatalos irattal (magával a jegyzőkönyvvel) bizonyíthatod, hogy a kocsit nem vezethetted, annak működtetéséért azt kell felelősségre vonni, aki az adott időpontban a gépjármű kulcsaival BIZONYÍTHATÓAN rendelkezett.

Pedro

2011. ápr. 25. 10:29
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg fel kell jelentened az eljáró rendőrt/renőrséget, a NNI irodánál eljárási szabálytalanságért + valami összejátszás gyanújával.

Hipp-hopp előveszik és nem szórakozik többet:)

2011. ápr. 25. 10:30
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrségnek mutasd be a papírt, amivel igazolod, hogy az autó ugyan a te tulajdonod, de éppen lefoglalták, így te nem tudtad vezetni.
2011. ápr. 25. 10:30
 7/30 anonim ***** válasza:
83%
hát ez nagyon durva. nehogy befizesd.
2011. ápr. 25. 10:32
 8/30 anonim ***** válasza:
Igen valszeg valami rendőrcsinovnyik benézte. Korrigálom válaszom: nem kell verekedni:) csak feljelentést tenni.
2011. ápr. 25. 10:35
 9/30 anonim válasza:
81%
a fejét letépném a köcsög végrehajtonak!!azt hiszik ök a Janik!!!
2011. ápr. 25. 10:37
 10/30 anonim ***** válasza:
73%
ne fizess.
2011. ápr. 25. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!