Gyors hajtásért 300. 000 Ft bírságot kaptam, csakhogy a gépkocsim akkor a végrehajtói zár alá helyezésen volt van most is. Jogos hogy engem büntetnek?
hogy rohadna meg az összes szem*t k*cs*g Magyarországon , komolyan mondom ... ilyet.
keressél egy ügyvédet vagy valamit, nem tudom de én biztos hogy nem fizetnék...
mondjuk az ügyvéd is pénzbe kerül szóval ... áh.
de rohadtul nem értem hogy az ilyen hogy lehetséges egyáltalán ,nem is te vezetted az autót és ezt bizonyítani is tudod, ráadásul nem is ismerősöd volt hanem valami "hivatalos" végrehajtó . Aztán még téged büntetnek f*szom , az ilyen úgy felidegesít.
Nézd meg, hogy a zár alá vételkor készült jegyzőkönyvben benne van-e, hogy a kocsi ÖSSZES kulcsait átadtad a végrehajtónak. Ha igen, akkor hivatalos irattal (magával a jegyzőkönyvvel) bizonyíthatod, hogy a kocsit nem vezethetted, annak működtetéséért azt kell felelősségre vonni, aki az adott időpontban a gépjármű kulcsaival BIZONYÍTHATÓAN rendelkezett.
Pedro
Amúgy meg fel kell jelentened az eljáró rendőrt/renőrséget, a NNI irodánál eljárási szabálytalanságért + valami összejátszás gyanújával.
Hipp-hopp előveszik és nem szórakozik többet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!