Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Legális, , növénytápsók"...

Legális, , növénytápsók" terjesztését büntetik?

Figyelt kérdés
Sok ilyen hirdetés van fent a neten és számomra ez elég érdekes.Köszi a válaszokat.
2011. ápr. 22. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:
40%

Növényápoló mi? XD a Bromélia meg szivárvány színben tündököl

Mellesleg illegális. Ha már be akarsz tépni legyen annyi vér a pucádban, hogy bevállalod a nyilvános vásárlást

2011. ápr. 22. 20:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok betépni,csak rábukkantam ilyen hirdetésekre.Azért kérdezem, hogy büntetik e, mert ha igen, akkor hogy-hogy még ilyeneket hírdetnek neten?
2011. ápr. 22. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:

A mefedront már nem árulhatják legálisan. Helyette most vannak más cuccok. Szerintem te avval kevered. Ezeket is növénytápszerként árulják. Sajnos az ilyeneket sose lehet elcsípni amíg ilyen idióta törvényeink vannak. 1 cuccot betiltanak, helyette jön 4 másik (most speciel a 4-mec a menő ami kb ugyanaz egy az egyben mint a mefedron, a csórók kokainja, rövid úton belül kinyírja az idegrendszered, nagyon könnyen rá lehet kattanni, kinyírja a nyálkahártyát)

Ráírják hogy növénytápszer, emberi fogyasztásra alkalmatlan, meg hogy más használatból eredendő következményekért nem vállalnak felelősséget és kész.

De egyszer annyira megjátszanám velük azt hogy veszek tőlük elég sok ilyen "növénytápszert" megszórnék vele egy iszonyat nagy virágoskertet, és ha rövid időn belül kipusztulnak a növények akkor beperelni őket hogy fizessék ki a káromat :D:D:D:D

De egyszerűen nem tudom felfogni hogy mi a tökömért kell minden sz*rt felszívni vagy lenyelni. mefedron, felnilemosó, fürdősó.

Ha nagyon akarnak dorogozni inkább vegyenek spurit, exet vagy lsd-t. Azoknak legalább már ismerik a rövid és hosszútávú következményeit, hatásait és mellékhatásait. A közelemben lakik egy fiatal srác aki a mefedrontól skizofrén lett (asszem 18-19 év körüli). Lehet hogy ettől a szartól semmi bajod se lesz a világon (amit erősen kétlek) de az is lehet hogy annyira nyírja az idegrendszert hogy 50 éves korára az ember alzheimer-es lesz. Arról nem is beszélve hogy az ember annyira rákattan hogy többe kerül neki mintha kokózna.

Nem szeretnék senkit se rávenni hogy drogozzon mert valóban szörnyű szokás, de arra kérek mindenkit ha már erre akar vetemedni akkor inkább az "ismertebb" anyagokhoz nyúljon. Ezeket a szarokat még egy kísérleti patkánynak se adták be. Láttam elég sok barátomat leépülni ettől a szartól és mindegyik már kész idegroncs lett.

2011. ápr. 24. 05:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Előző! Aki van olyan hülye, hogy drogozzon, az megérdemli a következményeit...
2011. ápr. 24. 10:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Szerintetek az nem játszhat közre abban, hogy ilyeneket szednek, mert ez legális?
2011. ápr. 24. 12:06
 6/10 anonim ***** válasza:

05:07 vagyok

De igen, közrejátszik, mivel gyakorlatilag ugyanúgy meg tudod rendelni mintha pizzát rendelnél. Nagyon könnyű hozzájutni, és a hatásához képest elég olcsó.

A másik dolog ami miatt sokan vesznek ilyet az, hogy az emberek nagy része már 1 használat után teljesen rákattan, illetve ha felszívják akkor a hatása az nem tart valami sokáig, tehát elég sok is kell belőle 1 bulin.

Én nem próbáltam ki, de az ismerőseim beszámolója alapján akik egy házibulin tolták azt mondták, olyan hogy másnap csak a katin kattogott az agyuk, hogy szükségük van rá.

Ennyi az oka ami miatt ilyen nagy "népszerűségnek" örvend.

2011. ápr. 26. 03:29
 7/10 anonim ***** válasza:
05:07 véleményével maximálisan egyetértek. Ha már drogokhoz nyúltok, akkor ismertebb szereket használjatok, amiknek ismeritek a hatásait és mellékhatásait! Mert ami most zajlik, az nem más, mint egy globális emberkísérlet. Nem tesztelik ezeket állatokon, szövetmintákon, csak árulják, aztán vagy belehalsz, vagy nem. Azért egy ecstasyval nincs ilyen para, mert arról elég pontosan lehet tudni, hogy milyen esetleges káros következményei vannak, így sokkal felelősségteljesebben is lehet használni.
2011. ápr. 26. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Én egy drogosért se sírnák, sőt, ha tudnám, hogy valamelyik haverom az, feldobnám...
2011. ápr. 26. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert egy semmitérő görény vagy. Pusztán azért, mert valaki néha, kikapcsolódásból, szórakozásból él valamilyen szerrel, még semmivel nem ér kevesebbet nálad. Valójában, elég nehéz dolga van valakinek, ha tisztességben alád akar kerülni.
2011. ápr. 26. 16:06
 10/10 anonim válasza:

igaza van az előttem szólónak attól h valaki hébe-hóba kikapcsolódásból pl elszív egy jointot attól még lehet normális sőtt...

de ha már dorogzni akartok akkor olyat aminek télleg ismerik a hatóanyagát...

2011. okt. 27. 12:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!