4,5 éve tartó zaklatót hogyan lehetne leállítani?
A házas, 30 évvel idősebb szomszédom zaklat, napi szinten követ, üldöz. Fenyeget, pokollá teszi az életemet.
A szüleim alkoholisták és bármi áron védik.
2020-ban szóltam a feleségének, akkor feljelentettek rágalmazásért és nem leállította az illetőt. A rendőr egész normális volt, utána napi szinten, fenyegettek, megmutogatta a szüleimnek a vallomásomat, megzsarolták őket, hogy "megy a börtönbe", ha nem fizetnek neki 20 millát.
Azóta sem hagyott békén, elköltözni nem tudtam, illetve szerintem nem nekem kellene menekülni, de ez egy borzalom. Anyámmal nagyon jóban van, megmondtam akkor is, hogy ha védi még 4 év múlva is ez lesz, aztán tessék.
Így is marha sok időt elpazaroltam erre a borzalomra az életemből.
Lehet, hogy nem neked kéne menekülni, de mivel más megoldás nincs, kénytelen leszel.
Amúgy mivel zsarol, kicsodát (a szüleidet vagy téged?), és milyen 20 millió?
#1 Ez rohadtul nem kifogás. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy elköltözzek.
A szüleimet zsarolta meg, apám meg is fenyegetett, hogy ne merészeljek erről beszélni bárkinek.
Mivel zsarolta meg a szüleidet?
Miért kellett megzsarolni őket, ha egyébként úgyis bármi áron védik őt?
Mivel fenyegetett meg apád?
Mivel fenyeget téged?
Miben nyilvánul meg, hogy követ?
Honnan szerezte meg a vallomásodat? És minek mutogatta másnak, amikor éppenséggel ránézve terhelő?
Ha a rendőr normális volt, miért nem lett feljelentés vége a részedről?
Apám megvert és megfenyegetett, hogy ne pofázzak senkinek erről. Nem tudom, mi a kapcsolat a köztük.
Napi szinten követ, autóval, személyesen, nem lehet levakarni.
Ő hozzáfért, kikérte a bírósági adatbetekintésen. Aztán azzal fenyegetőzött, hogy nem igaz, meg hogy ez hamis vád, most 5 évig fogjam be a pofám, a szüleim meg el is hitték. A szüleimnek meg az volt a baj, hogy miért mertem elmondani, hazudsz, mit mertél pofázni.
A rendőr nagyon-nagyon rendes volt, biztatott, hogy jelentsem fel, meg segít, illetve szóljak, ha nem marad abba. Csak nagyon megijedtem, mert apám félholtra vert. De lehet akkor már 4 éve vége lett volna, így is nagyon durva volt az az év is... Nemhogy 4 éve tűrjem, napi szinten szorongok is.
"Csak nagyon megijedtem, mert apám félholtra vert."
Ezt úgy írod, mintha beleléptél volna egy legóba.
Félholtra vernek, nincs feljelentés hivatalból.
És még mindig a zaklató a legnagyobb gond.
Rendben. Várom a folytatást.
Lehet apám nagyobb gond, de ez az ember is durva. Alkoholista.
Meg amúgy nem kamu, de már azt sem tudom, hol áll a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!