4,5 éve tartó zaklatót hogyan lehetne leállítani?
A házas, 30 évvel idősebb szomszédom zaklat, napi szinten követ, üldöz. Fenyeget, pokollá teszi az életemet.
A szüleim alkoholisták és bármi áron védik.
2020-ban szóltam a feleségének, akkor feljelentettek rágalmazásért és nem leállította az illetőt. A rendőr egész normális volt, utána napi szinten, fenyegettek, megmutogatta a szüleimnek a vallomásomat, megzsarolták őket, hogy "megy a börtönbe", ha nem fizetnek neki 20 millát.
Azóta sem hagyott békén, elköltözni nem tudtam, illetve szerintem nem nekem kellene menekülni, de ez egy borzalom. Anyámmal nagyon jóban van, megmondtam akkor is, hogy ha védi még 4 év múlva is ez lesz, aztán tessék.
Így is marha sok időt elpazaroltam erre a borzalomra az életemből.
Tudnál értelmesen beszélni, kérdező?
Mert ez így zagyvaság.
Ha szüleid pártolják a "zaklatódat", (aki nem is biztos, hogy zaklat), akkor miért is kellett őket megfenyegetni?
És honnan jön ide a húsz millió?
Miért kéne 5 évig "befogni a pofád" ?
És miért is "vert félholtra" az apád?
EMBER!
SZEDD MÁR ÖSSZE MAGAD és beszélj értelmesen!
Tehát a zaklatódat feljelentette a saját felesége rágalmazásért? Wtf?
Ráadásul ha apám agyonverne, nekem a legkisebb gondom lenne hogy az egyik szomszédom zaklat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!