Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » 400.000 Ft ra megbüntettek.Hán...

400.000 Ft ra megbüntettek.Hány nap börtön büntetést kaphatok?

Figyelt kérdés
Gyógyszereket szedek. Ott bent ezt figyelembe veszik? Milyen az ottani élet? Kinek van tapasztalata?

#Börtön büntetés
tegnap 17:12
 1/9 A kérdező kommentje:
Hány napra zárnak el 400.000ft
tegnap 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Napi 5000 volt eddig.
tegnap 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem, hogy priusz szempontjából más a pénzbírság és más a letöltött fogház/börtön büntetés.
tegnap 17:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Azzal vádolt meg két rendőr hogy kihívtam magamra őket happyból és nem mentem ki a kapuhoz. Hazugság!!!!! Nem hívtam ki magamra a sátán kutyáit!!!! Hazudnak! Valakinek az útjába vagyok. Bíróságra tették az ügyet. Nincs pénzem ügyvédre,,, ha pénzbírságot szabnak ki egy fillért sem fizetek ki és utcára sem megyek dolgozni! Teljesen tönkre akarják tenni az életem! Így a börtönt választom! Inkább. Csak annyit mondott a Ügyintéző vagy kicsoda hogy a legtöbb amire megbüntethetnek az 400.000 ft. Két rendőr aki feljelentett.
tegnap 18:26
 5/9 anonim válasza:

Figyelj, ha nem te hívtad ki őket, akkor telefonszám alapján be tudod bizonyítani könnyen! Amúgy tényleg nem érdemes rendőrséggel szórakozni!

Akkor még nem is kaptál büntetést! Lehet nem is ennyi lesz! Bár én inkább kérnék kölcsön, mint sem leüljem, azt hiszem, lehet részletfizetést is kérni!

Amúgy nem tudom, milyen gyógyszereket szedsz, de ha valami pszichoaktív, akkor lehet érdemes leállni vagy nem részegen szórakozni!

tegnap 18:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem én hívtam ki őket! De a telefon számom tudta két ember. Nem iszom soha! Frontint szedek. Agyvérzésem volt. Miért állnék le a gyógyszerrel. Nincs ismerősöm aki kölcsön adna pénzt
tegnap 18:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem szórakoztam senkivel!!!! Pláne nem a rohadt rendőrökkel!!!
tegnap 18:50
 8/9 anonim válasza:

Az oké, hogy tudta két ember, de nem tudták a nevedben kihívni a rendőrséget.

Frontinnak vannak mellékhatásai, olyan, mint ha drogoznál. Agyvérzésre meg szerintem nem a legjobb.

tegnap 18:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Hadjuk már!!! Nagyon jól ismerem a Frontint! Semmi rongáló hatása,, ha elvonják naaa annak van rongáló hatása! Nincs leszokás! Ha hozzá vagy szokva semmi bajod nincs tőle. Évekig Xanaxal dolgoztam gyárba,,, semmi bajom nem volt, az egyik legjobb dolgozó voltam!!! Ámmm amikor megvonták tőlem,, naaaaa AZT NE KAPD KI!!!!!! A Xanax Frontin ugyanaz a hatóanyag, csak a Xanaxban több az anyag a Frontinba nagyon kevés. Frontin gyenge. A Xanaxban nagy dózisú hatóanyag. De a szemêlyiséged marad. Nem olyan mint a drog. A drogról le tudsz jönni a Xanax Frontin ról Soha!!!!!!

De ez nem indok hogy eltegyenek láb alól és megvádoljanak hogy kihívtam magamra őket!!! Hazugság, rágalmazás!!!!!

Nem hívtam ki magamra a rohadt rendőröket!!!!

tegnap 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!