400.000 Ft ra megbüntettek.Hány nap börtön büntetést kaphatok?
Figyelj, ha nem te hívtad ki őket, akkor telefonszám alapján be tudod bizonyítani könnyen! Amúgy tényleg nem érdemes rendőrséggel szórakozni!
Akkor még nem is kaptál büntetést! Lehet nem is ennyi lesz! Bár én inkább kérnék kölcsön, mint sem leüljem, azt hiszem, lehet részletfizetést is kérni!
Amúgy nem tudom, milyen gyógyszereket szedsz, de ha valami pszichoaktív, akkor lehet érdemes leállni vagy nem részegen szórakozni!
Az oké, hogy tudta két ember, de nem tudták a nevedben kihívni a rendőrséget.
Frontinnak vannak mellékhatásai, olyan, mint ha drogoznál. Agyvérzésre meg szerintem nem a legjobb.
Hadjuk már!!! Nagyon jól ismerem a Frontint! Semmi rongáló hatása,, ha elvonják naaa annak van rongáló hatása! Nincs leszokás! Ha hozzá vagy szokva semmi bajod nincs tőle. Évekig Xanaxal dolgoztam gyárba,,, semmi bajom nem volt, az egyik legjobb dolgozó voltam!!! Ámmm amikor megvonták tőlem,, naaaaa AZT NE KAPD KI!!!!!! A Xanax Frontin ugyanaz a hatóanyag, csak a Xanaxban több az anyag a Frontinba nagyon kevés. Frontin gyenge. A Xanaxban nagy dózisú hatóanyag. De a szemêlyiséged marad. Nem olyan mint a drog. A drogról le tudsz jönni a Xanax Frontin ról Soha!!!!!!
De ez nem indok hogy eltegyenek láb alól és megvádoljanak hogy kihívtam magamra őket!!! Hazugság, rágalmazás!!!!!
Nem hívtam ki magamra a rohadt rendőröket!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!