Szerintetek ilyen viselkedésért mit adnak?
Vicckategória.
"Tegye le!"
"Nem teszem."
És ekkor már figyelmeztetés nélkül lehetett volna lábon lőni. Nyuszik
Te miről beszélsz kérdező?
TELJESEN SZABÁLYOSAN JÁRT EL A RENDŐR!!!!!
Nem álltak fenn a lőfegyverhasználat feltételei!!
DK-s meg sutyerák gyökér, akinek fingja sincs a rendőri eljárásról!
Na. Az ügyeletes önjelölt jogász megint beleböfögött.
54. § (1) * A rendőr lőfegyvert használhat
a) az élet elleni közvetlen fenyegetés vagy támadás elhárítására;
b) a testi épséget súlyosan veszélyeztető közvetlen támadás elhárítására;
Újabb adalék:
i) * azzal szemben, aki a nála lévő fegyver vagy élet kioltására alkalmas más eszköz letételére irányuló rendőri felszólításnak nem tesz eleget, és magatartása a fegyver vagy más az élet kioltására alkalmas eszköz ember elleni közvetlen felhasználására utal;
Kérsz még, vagy elég volt?
Dk - s, szerencsétlen vadbarom!
Amit írsz, abból EGYIK SEM VALÓSULT MEG!!!!
#9-nek:
Miért játszod a hülyét? Arra alapozol hogy az elképzelt "nézőközönséged" úgysem nézte meg?
Van baj a fejedben, rendesen!
- Tegye le!
- Na! Lőjél le!
- Tegye azt le!
- Nem teszem! Miért tenném le?
- Mondom letenni!
- Miért tenném le?
- Felszólítom a törvény nevében, hogy tegye le!
Eközben folyamatosan hadonászik a kardokkal.
Én már réges-rég lelőttem volna a p'csába, és lettem volna akkora k'csög hogy térdre célzok. Persze "véletlenül".
Mit művelnek ezek a senkiházi rendőrök?! Írásos kérelmet nem akartak beadni két példányban, hogy ne hadonásszon kardokkal?! Már a rendőrök sem a régiek.
Ezért a '90-es években lelőtték volna, majd amikor a kórházből átkerült volna a fogdára, naponta xarrá rugdosták volna. Az kell az ilyen izomagyú álmenőknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!