Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nemrég ért egy kisebb atrocitá...

Nemrég ért egy kisebb atrocitás az utcán. Akkor csak a szerencsémnek köszönhettem, hogy ép bőrrel megúsztam a dolgot. Nem szeretnék még egyszer ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni, ezért be szeretnék szerezni egy gázpisztolyt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Gondolkodtam még a krav-magán, mivel azt sokan ajánlották itt az oldalon is, de elvetettem az ötletet, mivel nem hiszem, hogy egy 50 kilós nő, le tudna teperni egy 100 kilós állatot.

Ha bemegyek a rendőrségre elintézni a formaságokat, rákérdeznek, hogy miért szeretnék fegyvert, vagy nem foglalkoznak ezzel? Nem szeretném őket ebbe beavatni.

2011. márc. 11. 22:32
1 2
 11/16 BlackSword ***** válasza:
Ez nem promóció, hanem tény... És az alaptechnikák elsajátítása után már használható tudás kerül az emberek kezébe...
2011. márc. 12. 14:33
 12/16 doboszoli ***** válasza:
100%

Vitatkoznom kell Black.

"Használható tudást" valóban szerezhet az alapokkal-az edzőteremben alkalmasat.

Azonban arra, hogy ezzel meg tudja magát védeni éles helyzetben, nem fogadnék nagyobb összegbe.

2011. márc. 12. 19:08
 13/16 anonim ***** válasza:
A krav magát ajánlom. Vannak hatékony fogásai. És nem tudják elvenni tőled. A fegyvert meg igen.
2011. márc. 15. 17:33
 14/16 BlackSword ***** válasza:
már bocs zoki, de ez pont nem igaz a wing tzun-ra... Nem egy versenysport, hanem bármikor hatékony önvédelmi rendszer...
2011. márc. 15. 18:05
 15/16 doboszoli ***** válasza:

Elhiszem, mert nem ismerem.

Én mindig jobban bíztam a technikában, mint a nyers erőben.

Tehát inkább benzin, mint kerékpár, inkább lőpor, mint számszeríj.

Ettől függetlenül igazad lehet.

2011. márc. 15. 21:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Láttam már olyat aki évekig tanult harcművészetet, mikor szükség lett volna rá, mégse ment vele semmire... szerintem a gázpisztoly, vagy nyáron a pici flakonnyi gázspré tökéletes a hétköznapi atrocitások kezelésére.
2011. ápr. 11. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!