Ki miért szeretne, ill. miért lett rendőr?
Figyelt kérdés
Részletes kifejtést kérek.2010. nov. 17. 22:23
31/31 anonim válasza:
nem azért hogy megbántsalak másnaposhegyoldal de ha te így beszélsz a rendőrökről akkor cseréljünk már jó! bróbáld ki te milyen a baleseti helyszíneléskor +40 fok melegben hosszúnadrágban 2-3 órát állni és terelni a forgalmat meg a hullát fényképezgetni! szerintem 30 perc múlva azt mondanád haggyatok a francba!!Egyébként nem nyolc osztállyal és nem azért mentem el rendőrnek hogy mindenkivel ki b...szak!!! Ezt is vedd figyelembe! Amúgy meg az én apám gépszerelő és én is sok minden hasonszőrű dolgot tanultam tőle és értek is hozzá! Nem mindenki azért megy rendőri pájára mert nem szeret dolgozni! ugyanúgy a rendőrségnél is dolgozunk nem a f..szunkat verjük meg sört iszogatunk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!