Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ki miért szeretne, ill. miért...

Ki miért szeretne, ill. miért lett rendőr?

Figyelt kérdés
Részletes kifejtést kérek.
2010. nov. 17. 22:23
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

13.28 vagyok

Nem fikázom őket csak nonszensz ami ott folyik..Bővebben ki akartam fejteni a véleményem, de pont amiatt nem tettem, mert az már átcsapott volna személyeskedésbe.

Nem jelentkeztem rendőrnek, mert mire megtehettem volna addigra elment a kedvem az egésztől.

Ne ítélj itt látatlanban senkit.

2010. nov. 26. 19:54
 22/31 anonim válasza:

Annyira bírom az ilyen okoskodó embereket, MÁSNAPOSHEGYOLDAL....ha valaki manapság rendőr szeretne lenni, akkor alapfeltételeknek kell megfelelni: érettségi, ezután a tiszthelyettesi suliban még külön elméleti felvételi magyarból, töriből, idegen nyelvből. Ha ez megvan, fizikai teszt -2000 m futás, felülés, fekvőtámasz, függés gyakorlatokat kell teljesíteni -és hozzáteszem, nem elég a minimum szint. Ha ez idő alatt még sikeresen átmentél a pszichológiai és az IQ teszten, megkapod az esélyt arra, hogy a központi kórházban, Pesten megvizsgáljanak egészségügyileg. Minden vizsgálton átesel, kezdve a szemvizsgálattól a hallás és egyéb vizsgálatig. Ha ez sikeres, akkor meg kell csinálnod egy reflextesztet és elbeszélget veled a pszichológus, aki mindenbe beleköt. Ha mind ezen túl vagy, várod, hogy mennyi lesz a ponthatár. Ha bekerülsz a suliba, végig kell csinálnod az alapkiképzést, ami szerintem nem könnyű- ekkor esnek ki a gyengébbek. Ha ezen is túl vagy, elkezded a jog tanulását. Büntetőtörvényt, Szabálysértési törvény, büntetőeljárásjogot kitéve-betébe tudnod kell. Ez a jogi képzés még erősebb az RTF-en. Tudod, ahhoz valaki rendőr legyen tudnia kell a jogi hátterét a dolgoknak...

De tovább nem is részletezem.. Nekem két középfokú nyelvvizsgám van, 90%-os átlagérettségim, mégis rendőr vagyok... én is az utcán kezdtem, most pedig nyomozó lettem...nem egyszerű. De ezt csak az érti meg, akinek ez a hivatása. Én sem szólom le az autószerelőket, mert tudom, hogy rájuk is szükség van a világban...

2010. dec. 5. 16:21
 23/31 anonim ***** válasza:

Senki ellen és senki fölött nem akarok pálcát törni-előrebocsájtom.!!

Akkor lécci mond meg kedves rendőrünk hogy ennyire erős szűrés és ennyi macere után,ha bekerül valaki akkor mitől változik meg mikor kikerül az utcára??

Akik itt irogatunk miért találkozunk mégis sokszor olyan rendőrrel(sőt mostanában rendőrspinével-nincs rá jobb kifejezésem!!)aki mintha nem is a mi kutyánk kölyke lenne??

Miért tapasztaljuk nap mint nap,hogy akivel közvetlen kapcsolatba kerülünk még az emberi empátia minimumát sem kaparja alulról sem???

Tiszteletem minden egyenruhásnak aki becsülettel ellátja a rábizott feledatot!Remélem nem az emberek hergelése van napiparancsba adva naponta?Mert akkor jól látják el a munkájukat.

Minden sértő szándék nélkül és a rendőri munka fontosságát elismerve irtam amit irtam!

2010. dec. 5. 19:05
 24/31 anonim ***** válasza:

16:21, nemtudom te miféle elitista helyre jártál, de az itteni rendőrlaktanyák tele vannak olyan emberekkel akiknek a 8 általánosa sincs meg, és csak azért mentek sündőrnek, mert sehol máshol nem kapnának munkát...

Ha azt hiszed,hogy csak okoskodom, nekik magyarázkodj :D

2010. dec. 5. 19:52
 25/31 anonim válasza:
1996 óta nem lehet bekerülni érettségi nélkül. Talán azok, akiknek 8 általánosa van és rendőr, azok már idősebbek. Egyébként sajnos sok ember megváltozik, ha felveheti az egyenruhát -ezeket is ki kellene szúrni a pszichológia vizsgán. De általában nem azért megy valaki rendőrnek, hogy egyenruhája és fegyvere legyen, csak sajnos időközben megváltozik a véleménye. Az viszont nyílt titok, hogy jópáran kapcsolatok segítségével jutnak be a rendőriskolába -és innentől már hígul a csapat. Azt éppen nem adják parancsba, hogy piszkálják az autósokat, de azt igen, hogy mikor hova álljanak igazoltatni, és elvárják a statisztikát -mint mindenhol. És az autósok csak azt látják, hogy "na a sz.m.t rendőr már megint a 30-as táblánál trafizik" -és rajtuk csapódnak le ezek a dolgok. Ők sem jókedvükből álldogálnak órákat az úton. Csak próbáljátok ezt az oldalát nézni. Tény, hogy amikor még én kezdtem a rendőrsuliban, nem nagyon voltak nyafogós emberek. A mostani felvételizőket sokkal jobban is meg lehetne válogatni...
2010. dec. 5. 20:03
 26/31 anonim válasza:
100%

MásnaposHegyoldalnak!!!!

neked milyen szakmád van hogy igy porig akarod alázni a rendőröket?? talán orvos vagy vagy mi?? ez most olyan dolog hogy a tanárom elmondja mindenfélének a rendőröket mert ők elmehetnek 40 éves korukba nyugdíjba! a tanárok meg nem! de hát könyörgöm a rendőröknek nincs nyári téli meg semmiféle szünetjük! kint állnak hóesésbe az utcán, tikkasztó melegben az utcán és még nem is beszéltem a balesetekről, hogy milyen durva lehet egy halott látványa! szerintem akik a rendőröket fikázzák azok nincsenek is tisztában az ilyenekkel!!

2010. dec. 10. 19:21
 27/31 anonim válasza:
egyet értek az előttem szólóval....
2010. dec. 10. 20:17
 28/31 anonim ***** válasza:
vannak olyanok akik azért mennek rendőrnek mert nagy spiclik voltak világ életükben. de vannak olyanok is akik azért mert a családban mindenki az volt vagy csak valaki valaki a pénz miatt! valaki meg azért mert így érzi magát valakinek ha egyenruha an rajta meg fegyver az oldalán! de van akinek csak egyszerűen a munka tetszik
2011. febr. 15. 21:47
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
másnapos hegyoldal szerintem leragadt a kádár rendszerben amikor tényleg elég volt 8 áltaános
2011. febr. 15. 21:51
 30/31 anonim ***** válasza:
lehet hogy nemcsak a rendőrök rossz oldalát kéne nézni! nem minden rendőr " gané" azok is mikor büntetnek csak a munkájukat végzik ha nem volnának rendőrök és mindenki azt csinálna amit akarna mint a gettóban akkor már rég kiirtottuk,kiraboltuk volna egymást!!!aki meg nem tud békében lenni a endőröktől az vagy őket irígyli vagyvaj van a füle mögött
2011. febr. 15. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!