Ki miért szeretne, ill. miért lett rendőr?
Most nemfogom neked kifejteni de énis rendőrnek fogok menni , hogy miért ?
Mert a dédnagyapám Csendőr volt :D és nemakarok szégyent hozni az őseimre :)
Biztos vagyok benne, hogy nem tudnátok végigcsinálni a képzést, amit a mostani tanulók vállaltak. Tényleg, ti mit gondoltok egyáltalán? Bemegy valaki, aztán "jónapot, rendőr akarok lenni! - tessék itt a jelvénye"? Szerintetek ennyi?
Akiket kérdeztem, azok főleg a jó fizetés miatt mennének. A korai nyugdíj lehetősége is csábító. Néhányan úgy vélik, hogy még tisztelik a rendőröket. Ők ezért lettek azok. Meg biztos sok egyéb oka van.
Én ahányszor rendőrrel találkoztam mindig megbüntetett. Kifejezetten olyan helyre álltak ki ahol forgalmi rend változás volt, hát ha valaki csak rutinból vezet, és nem veszi észre a táblát.
Ezek után miért szeressem?
Peches ember ne menjen a jégre és ne rutinból vezessen!Gondold el hogy az mennyibe kerül ha a Te szabálytalanságodnak egy karambol a következménye??Akkor a többi autóst utálod mert sokba kerültek Neked?
Ha meg sem a táblát sem a rendőröket nem vetted észre akkor menj el szemorvoshoz!!Vagy menjünk együtt mert sajnos igy vagyok a dologgal én is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!