Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ki miért szeretne, ill. miért...

Ki miért szeretne, ill. miért lett rendőr?

Figyelt kérdés
Részletes kifejtést kérek.
2010. nov. 17. 22:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

8:50

Tipikus ostoba paraszt hozzáállás amit mutatsz.Ki nem sz*rja le,hogy te rutinból vezetsz.A szabályok szerint kell vezetni,nem csak arra kanyarodni amerre a farkad húz.Ha szabálytalankodsz akkor fizetsz,mert a rendőrnek az a dolga,hogy betartassa a szabályokat.Nem gondolod,hogy veled lehet a baj?Vezess szabályosan és nem leszel megbüntetve és nem lesz sírás,hogy már megint a munkáját végzi az a szemét rendőr.....

2010. nov. 18. 13:10
 12/31 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy az emberek többnyire a közlekedési és közrendes járőrökkel találkoznak (akik "csak" büntetnek), de vannak más rendőrök is.

Mellesleg (ezt főleg MásnaposHegyoldalnak):

Osztályelsőként végeztem az általános iskolában, utána kitűnőre érettségiztem a középiskolában, majd technikus vizsgát tettem, és most rendőrnek tanulok.

Nincs valami baj az elméleteddel? :)

2010. nov. 18. 15:43
 13/31 anonim ***** válasza:
Lehet hogy rossz a megfigyelésem ,de aki fikázza a zsarukat azok közül szinte egy sem ütné meg azt a mértéket ami a fölvétel alapminimuma!!Főleg az erkölcsi dolgok hiányoznak náluk,bár legtöbbnél a fizikai is gyengécske.Csak hadd mondják a magukét,saját szegénységi bizonyitványukat állitják ki!
2010. nov. 18. 16:54
 14/31 anonim ***** válasza:

Vagy mert bízik abban így nem csukják le mikor malacot lop. tegnap 23:39

Elég szomorú lenne ha ilyenelő fordulna,de ez csak vicc volt gondolom.

Az viszont már kevésbé, hogy sajnos egyre több hirt hallani vezető beosztású rendőrök elvetemült dolgairól!!Ezzel a testület tekintélyét ássák alá!Ez árt a rendőrség megitélésének és árt az országnak,ezért sokkal súlyosabb büntetést szabnék ki rájuk mint az átlagemberre.

Rendőrre szükség van ,volt és lessz!RENDŐRRE-és nem rendőr egyenruhát viselő személyekre!!

A csendőrséghez anno nem kerülhetett be csak feddhetetlen előéletű személy.De volt is tekintélyük és erkölcsi tartásuk is.És akkor a társadalom is kiállt mellettük és megbecsülték Őket anyagilag és erkölcsileg egyaránt.

A mostani körülmények közt az ország vezetői(lerablói?)nem érdekeltek erkölcsös rendőrség fönntartásában, mert akkor nem csinálhatnák a maguk stiklijeit és nem lophatnának gátlástalanul.

Erről nem az tehet aki fölhuzza az egyenruhát és igyekszik becsületes lenni ,hanem aki alapból mást vár el tőle--jelesül azt hogy a Kisemberektől szedje be azt amit a Nagyok gátlástalanul ellopnak és nem az ország javára forditják!!

2010. nov. 18. 17:52
 15/31 anonim ***** válasza:
22.59-nek. te még mindig másnapos vagy? 8 általánossal nem is vesznek fel rendőrnek manapság....
2010. nov. 23. 11:33
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

Való igaz, nagyon nem bírnám azt a lehetetlen szintet ami ahhoz kell, hogy sündőr lehessen valaki. Középiskolai érettségivel és szakmunkásival én túlképzett vagyok sündőrnek.

22:59 - nemtudom te hol élsz, de itt 8 általános SEM kell ahhoz, hogy valaki sündőr legyen. Aztán csodálkoznak, hogy mindenki gyűlöli őket, ahhoz is ostobák hogy felfogják, miért.

"Mindenki rendőrnek születik,de van aki továbbtanul"

2010. nov. 23. 15:03
 17/31 anonim ***** válasza:
15.03-nak. Ne is tanulj tovább, elég ez neked. Dolgozzál nyugodtan kb. 40-5o évet. Majd a Sün elmegy 39 évesen nyugdijba min 160 ezerért és majd megkeresi mellé a 100-at. A mai árakon számolva. Igyben a kérdezőnek is megadtam a választ, hogy ki miért szeretne lenni rendőr.Az elmondottakat saját tapasztalatból mondtam mégha lesünözöl is érte.
2010. nov. 23. 15:51
 18/31 anonim válasza:
Bocsi, de a rendőrök Magyarországon nem betartatják a szabályokat hanem büntetik a szabálytalanságot vagy amit annak mondanak. Rendet nem őriznek, a szabályokat ők maguk sem tartják be, hihetetlenül unintelligensek tudnak lenni. Rendőr szerettem volna lenni, de abból nem kérek, hogy az én tisztességes hozzáállásomat és elveimet feladjam csak mert a többség azt mondja. Én a közbiztonság és az élet tiszteletben tartása miatt szerettem volna csatlakozni a rendőrséghez, de a sok éves negatív tapasztalat után inkább maradok tisztességes ember.
2010. nov. 25. 13:28
 19/31 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:28

Röviden:nem vettek fel,ezért most fikázod őket.

2010. nov. 26. 13:28
 20/31 anonim ***** válasza:
Ha az összes - magát tisztességesnek valló - ember meggondolná magát, akkor a büdös életben nem változna meg a rendőrség. Én is azért jelentkeztem rendőrnek, hogy hozzájáruljak a közbiztonság és az emberek biztonságérzetének javulásához, és emellett tisztességes embernek tartom magam. Ugyanakkor én is tisztában vagyok a rendőrség mocskával, de amíg nem tettem hozzá mindent (a közbiztonság javulásához), ami tőlem telik, addig - az elveim megtartása mellett - nem adom fel az életcélomat. A gyenge emberek feladják az elveiket, vagy feladják a céljaikat még az előtt, hogy az elveik szilárdságát próbára tennék.
2010. nov. 26. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!