Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kihívtam a zsarukat, de nem...

Kihívtam a zsarukat, de nem jöttek. Vagy mégis?

Figyelt kérdés

Tegnap csendháborítás miatt. Megadtam a nevem, hogy csengessenek, mert csak én tudom beengedni őket. De nem csengettek. Most vagy nem jöttek ki vagy bejutottak máshogy. Lehet épp jött/ment valaki, vagy néha előfordul, hogy nem csukódik be rendesen az ajtó. Hallani nem hallottam semmit, de nem is figyeltem igazán. Kb fél órát vártam, hátha be kell engedni, addig persze megszűnt a zaj is.

Mi történhetett? Olyat megcsinálhat a rendőrség, hogy nem megy ki egy bejelentésre?

tegnap 09:22
A kérdező szavazást indított:
Nem mentek ki.
Bejutottak máshogy.
9 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Csendháboritás miatt..ha minden ilyen vazulnénis "jajzajónganakafilyatalók" bejelentésre kimennének akkor mindenki csak cimre járna aki kék ruhában van.:D
tegnap 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
A "rendőrség" nem foglalkozik ennél komolyabb bűncselekményekkel sem. Minden erőforrásukat leköti, hogy minél több pénzt behajtsanak azoktól, akik 51-gyel esnek be a lakott területre.
tegnap 09:26
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy kimentek, nem hallottak semmit, elmentek. Senkit nem érdekel, hogy csendháborítás VOLT!
tegnap 09:46
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem kimentek, nem hallottak semmit és elmentek. Ki szoktak jönni, az egyik lakó mindig kihívja a rendőröket a dohány bolt előtt sörözőkre, mindig kijönnek. Bár nem tudom milyen törvényt sértenek.
tegnap 09:55
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

“ dohány bolt előtt sörözőkre”

Alapjáraton tilos közterületen inni.

Ez még talán ki a francot érdekel kategória, de nálunk ugyan ez a jelenség elég sok dolgot vonz magával.

Hatalmas szemetet hagynak, a rakéták 10 méteres körben eldobálva, amint lement már egy jó mennyiség akkor ordibálnak, verekednek és minden náluk gyengébb személynek beugatnak.

tegnap 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Ha megszűnt a zaj akkor vagy amiatt mert kint voltak a rendőrök és rájuk szóltak, vagy kimentek és már ők sem hallottak zajt, akkor feleslegesen nem mentek már be.
tegnap 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérd el a jegyzőkönyvet, abból minden kiderül.
tegnap 11:18
 8/9 anonim ***** válasza:

"Alapjáraton tilos közterületen inni."

Ezt melyik jogszabály mondja ki? Helyi rendeletek valóban szokták korlátozni, de arról nem tudok hogy "alapjáraton" tilos lenne, és nem is találtam erre vonatkozó jogszabályokat. Tudnál esetleg forrást linkelni hozzá?

tegnap 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 Igazad van, a jogszabály így rendelkezik:

"Az a) pontban szabályozott közterületi szeszes ital fogyasztás - figyelemmel arra, hogy ilyen jellegű rendelkezést törvény, illetve kormányrendelet nem tartalmaz - ténylegesen akkor büntethető, ha helyi szinten önkormányzati rendeletben kerül szabályozásra a tilalom."

[link]

tegnap 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!